Thumbnail
Μέσα στο δημαρχείο Βόλου

Συνελήφθη σήμερα το μεσημέρι από άνδρες της Αστυνομίας, μέσα στο δημαρχείο Βόλου, ο σε αργία δήμαρχος Αχιλλέας Μπέος, μετά από μήνυση που υπέβαλε εναντίον του η δημοσιογράφος Κατερίνα Τασσοπούλου, για υβριστικούς χαρακτηρισμούς εναντίον της.

Σύμφωνα με το magnesianews.gr, αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου πήγαν στο Δημαρχείο στις 12.30 το μεσημέρι, αναζητώντας τον Αχιλλέα Μπέο, τον εντόπισαν και τον συνέλαβαν.

Η πραγματική είδηση πάντως, σύμφωνα και με τους αυτόπτες μάρτυρες, έρχεται σε άμεση αντίθεση, με τον ισχυρισμό του ίδιου του Αχιλλέα Μπέου, που πριν λίγη ώρα σε γραπτή του δήλωση, ανέφερε ότι παραδίδεται … αυτοβούλως.

Η δήλωση του Μπέου

Όπως αναφέρει στη γραπτή του δήλωση, «μετά τη μήνυση της Κατερίνας Τασσοπούλου σε βάρος μου, μεταβαίνω αυτοβούλως στο Αστυνομικό Τμήμα, προκειμένου να πληροφορηθώ αν όντως ισχύει αυτή η διαδικασία και μάλιστα του αυτοφώρου ή όχι.
Φυσικά και ο κάθε πολίτης έχει δικαίωμα να προσφεύγει δικαστικά, αν θεωρεί ότι θίγεται, όπως και ο κάθε πολίτης διατηρεί το δικαίωμα, αναφαίρετο, να ομιλεί και να εκφράζεται ελεύθερα.
Σε κάθε περίπτωση ο λαός του Βόλου καθημερινά πληροφορείται για τα δημοσιογραφικά σκουπίδια της πόλης και ποιο ρόλο παίζουν όλα αυτά τα χρόνια στα σημερινά τραγικά αδιέξοδα».

Η μήνυση

Όπως έγινε γνωστό σήμερα το πρωί, αναζητούνταν για να συλληφθεί ο σε αργία δήμαρχος Αχιλλέας Μπέος, μετά από μήνυση που κατέθεσε χθες το βράδυ σε βάρος του η δημοσιογράφος Κατερίνα Τασσοπούλου, για δυσφημιστικές δηλώσεις εναντίον της, από τον σε αργία δήμαρχο. Χθες το μεσημέρι σε τηλεοπτική εκπομπή του Σωτήρη Πολύζου στην TRT, ο σε αργία δήμαρχος έβρισε τη δημοσιογράφο, με διάφορους χαρακτηρισμούς, και η οποία στις 8 το βράδυ κατέθεσε μήνυση σε βάρος του, στο Αστυνομικό Τμήμα Βόλου, για εξύβριση και δυσφήμιση. Έκτοτε, ο Αχ. Μπέος αναζητούνταν για να συλληφθεί στο πλαίσιο του αυτοφώρου.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Voucher 750 ευρώ σε εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα - Ανοίγουν οι αιτήσεις

Ανακοινώθηκε ο 3ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ με ΝΕΑ ΥΛΗ: Βγήκαν τα πρώτα Τεστ με τις λύσεις τους

Alfavita.gr: Χρονιά εκτόξευσης το 2025 – Νο1 στην Παιδεία, ανάμεσα στα 10 μεγαλύτερα ενημερωτικά μέσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

θρανία
Αναστάτωση στα σχολεία της Λήμνου: Κενά και διαρκείς μετακινήσεις εκπαιδευτικών έως τον Φεβρουάριο
Σε καθεστώς διαρκούς αστάθειας τα σχολεία της Λήμνου
Αναστάτωση στα σχολεία της Λήμνου: Κενά και διαρκείς μετακινήσεις εκπαιδευτικών έως τον Φεβρουάριο
συντ
Συντάξεις Μαρτίου 2026: Το χρονοδιάγραμμα πληρωμών και οι διαφοροποιήσεις λόγω Καθαράς Δευτέρας
Σύμφωνα με τη νομοθεσία, προβλέπεται διαχωρισμός μεταξύ μισθωτών και μη μισθωτών, ώστε να αποφεύγεται η ταυτόχρονη πίστωση όλων των συντάξεων
Συντάξεις Μαρτίου 2026: Το χρονοδιάγραμμα πληρωμών και οι διαφοροποιήσεις λόγω Καθαράς Δευτέρας