Συντάξεις: Έως 1.500 ευρώ επιπλέον τον χρόνο – Ποιοι μπορεί να τα πάρουν

Κοινωνία 0

Αναστέλλεται η καταβολή βεβαιωμένων και ληξιπρόθεσμων οφειλών προς το κράτος για τους κατοίκους της Ζακύνθου που επλήγησαν από την κακοκαιρία

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Οικονομικών

Αναστέλλεται για τους κατοίκους της Ζακύνθου που επλήγησαν από την πρόσφατη κακοκαιρία, η καταβολή βεβαιωμένων και ληξιπρόθεσμων οφειλών τους προς το κράτος.

Συγκεκριμένα, όπως ανακοινώθηκε από το υπουργείο Οικονομικών, υπογράφηκε από την υφυπουργό Κατερίνα Παπανάτσιου η υπουργική απόφαση με την οποία παρατείνεται - αναστέλλεται μέχρι και τις 26 Μαΐου 2017 η καταβολή βεβαιωμένων και ληξιπρόθεσμων οφειλών φυσικών και νομικών προσώπων, που έχουν την κύρια κατοικία ή έδρα τους στο δήμο Ζακύνθου, για την αντιμετώπιση των εκτάκτων αναγκών που προέκυψαν από τα έντονα καιρικά φαινόμενα (πλημμύρες, κατολισθήσεις) στις 26 και 27 Νοεμβρίου 2016.

Η απόφαση εκδόθηκε βάσει της σχετικής απόφασης του περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων με την οποία κηρύχθηκε σε κατάσταση Έκτακτης Ανάγκης Πολιτικής Προστασίας ο δήμος Ζακύνθου.

0 Δείτε τα σχόλια

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις στο alfavita.gr

Υπουργείο Παιδείας: Διορισμός 4.789 εκπαιδευτικών μονίμων εκπαιδευτικών - Όλα τα ονόματα

ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΗΜΟ: Στο νομοσχέδιο του ΥΠΕΣ ο ενιαίος γραπτός ΑΣΕΠ για 30.000 θέσεις προϊσταμένων

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Viber Ακολουθήστε το Αlfavita στο Viber

κοινωνία