Thumbnail
Παρασύρθηκε από διερχόμενο όχημα

Μια απίστευτη τραγωδία συνέβη τα ξημερώματα της Κυριακής στα Ιωάννινα όταν ένας 35χρονος, ο οποίος προσπαθούσε να βοηθήσει τη σύζυγό του που είχε τροχαίο ατύχημα, έχασε ο ίδιος τη ζωή του.

Συγκεκριμένα, στη 1:10 τη νύχτα, στο 10ο χιλιόμετρο της παλιάς Εθνικής Οδού Ιωαννίνων-Ηγουμενίτσας, το αυτοκίνητο που οδηγούσε η σύζυγος του 35χρονου ξέφυγε από την πορεία του και εξετράπη. 

Η οδηγός όμως κατάφερε να βγει από το όχημα και να τηλεφωνήσει στον σύζυγό της.

Ο 35χρονος άνδρας έσπευσε στο σημείο του ατυχήματος και, καθώς αναζητούσε τρόπο να επαναφέρει το αυτοκίνητο της συζύγου του, παρασύρθηκε από διερχόμενο φορτηγό, το οποίο επίσης εξετράπη της πορείας του.

Πυροσβεστική, ασθενοφόρο και μονάδα του ΕΚΑΒ έσπευσαν στο σημείο, αλλά ο 35χρονος τελικά υπέκυψε.

Προανάκριση για τις συνθήκες του δυστυχήματος ενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Ιωαννίνων. Στην περιοχή, πάντως, οι θερμοκρασίες τη νύχτα είναι υπό του μηδενός και στο σημείο του δυστυχήματος το οδόστρωμα πολλές φορές πιάνει πάγο.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Σοκ με ψωμί του τοστ: Βρέθηκε επικίνδυνο βακτήριο – Ανάκληση σε χιλιάδες συσκευασίες!

Kαμπανάκι από την EFSA για τα δύο πιο τοξικά τρόφιμα της αγοράς στην Ευρώπη

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 9/7

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

σάλτσα
Πρέπει να βάζουμε ζάχαρη στη σάλτσα ντομάτας; Οδηγός για γεύση με ισορροπία

Η μαγειρική, ειδικά όταν πρόκειται για απλές αλλά θεμελιώδεις συνταγές όπως η σάλτσα ντομάτας, συχνά προκαλεί έντονες διαφωνίες....

Πρέπει να βάζουμε ζάχαρη στη σάλτσα ντομάτας; Οδηγός για γεύση με ισορροπία
ομελέτα
Πώς να φτιάξετε ομελέτα με υφή εστιατορίου – Το κόλπο του πρώην σεφ Michelin
Ένας πρώην σεφ που έχει εργαστεί σε κουζίνες βραβευμένες με αστέρι Michelin αποκαλύπτει το μυστικό για ομελέτα εστιατοριακού επιπέδου, μέσα από ένα...
Πώς να φτιάξετε ομελέτα με υφή εστιατορίου – Το κόλπο του πρώην σεφ Michelin