Thumbnail
Yπόθεση Κούνεβα

Το ενδεχόμενο να είναι ένας από τους δράστες της επίθεσης εναντίον της ευρωβουλευτού και συνδικαλίστριας Κωνσταντίνας Κούνεβας εξετάζουν οι αστυνομικοί του τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Αττικής μετά την σύλληψη ενός 35χρονου Αλβανού που καταζητούταν με δυο εντάλματα σύλληψης.

Σύμφωνα με τα όσα μεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο άνδρας συνελήφθη στη Δραπετσώνα την Τετάρτη, καθώς εκκρεμούσαν σε βάρος του εντάλματα σύλληψης από τους ανακριτές Αθήνας και Πειραιά, για την επίθεση με βιτριόλι σε βάρος του δικηγόρου Παύλου Σαράκη, τον Δεκέμβριο του 2007 στο Νέο Κόσμο και τη δολοφονία της συζύγου νονού της νύχτας, τον Μάιο του 2009, σε ζαχαροπλαστείο στα Καμίνια.

Σύμφωνα με αρμόδιους αξιωματικούς της Αστυνομίας, μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν στοιχεία σε βάρος του συλληφθέντα για την επίθεση στην κ. Κούνεβα, αλλά, σύμφωνα με πληροφορίες, υπάρχουν ενδείξεις από την κύρια ανάκριση ότι πιθανόν να έχει σχέση.

Για την ώρα, η Ασφάλεια δεν έχει παραλάβει παραγγελία της αρμόδιας ανακρίτριας προκειμένου να διερευνήσει τη συγκεκριμένη υπόθεση, αλλά οι αστυνομικοί δεν αποκλείουν ένα τέτοιο ενδεχόμενο.

Παραγγελία για διερεύνηση έλαβε η ΕΛΑΣ για την υπόθεση του δικηγόρου, κ. Σαράκη, ο οποίος κλήθηκε σήμερα στην Ασφάλεια Αττικής και αναγνώρισε σε μεγάλο ποσοστό τον 35χρονο ως τον δράστη της επίθεσης σε βάρος του.

Ο Παύλος Σαράκης είχε δεχτεί την επίθεση με βιτριόλι το 2007, μετά από αποκαλύψεις για υποθέσεις μαστρωπίας και υποβλήθηκε σε σειρά χειρουργικών επεμβάσεων για να διορθωθεί η ζημιά που υπέστη στο πρόσωπο.

Ο 35χρονος οδηγήθηκε σήμερα στον ανακριτή Πειραιά για τη δολοφονία της γυναίκας στα Καμίνια και το Σάββατο θα οδηγηθεί στον αρμόδιο ανακριτή Αθηνών για την υπόθεση του Παύλου Σαράκη.

 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Προσκλητήριο Προσλήψεων Εκπαιδευτών Ενηλίκων: Αφορά όλα τα πτυχία ΑΕΙ-ΤΕΙ

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ για Εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ μόρια 2ης ξένης γλώσσας

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 12/11

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Δόμνα Μιχαηλίδου
Δόμνα Μιχαηλίδου: «Από σήμερα οι αιτήσεις για την Πρώιμη Παιδική Παρέμβαση»
Πρώιμη Παιδική Παρέμβαση: Από σήμερα οι αιτήσεις - Δόμνα Μιχαηλίδου: «Κρίσιμη η έγκαιρη επιστημονική διάγνωση, αξιολόγηση και παρέμβαση»
Δόμνα Μιχαηλίδου: «Από σήμερα οι αιτήσεις για την Πρώιμη Παιδική Παρέμβαση»
Σχολικά βιβλία πάνω σε θρανίο σε αίθουσα
Καταγγελίες εκπαιδευτικών για καθυστερήσεις στη διανομή σχολικών βιβλίων - Υποχρεώνονται να τα παραλαμβάνουν με δικά τους έξοδα
Οι ίδιοι αναγκάζονται πλέον να ταξιδεύουν με τα προσωπικά τους οχήματα για να παραλάβουν υλικό που θα έπρεπε να φτάνει απευθείας στα σχολεία
Καταγγελίες εκπαιδευτικών για καθυστερήσεις στη διανομή σχολικών βιβλίων - Υποχρεώνονται να τα παραλαμβάνουν με δικά τους έξοδα