Με προσωπικό ασφαλείας θα λειτουργούν Πέμπτη Νοσοκομεία, Κέντρα Υγείας, ΕΚΑΒ και προνοιακές δομές, καθώς γιατροί και εργαζόμενοι έχουν εξαγγείλει τη συμμετοχή τους στην 24ωρη απεργία της ΑΔΕΔΥ.
Παράλληλα, συμμετοχή στην απεργία έχει ανακοινώσει και η Ομοσπονδία Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδας (ΟΕΝΓΕ), η οποία προγραμματίζει και πανελλαδική απεργία στις 8 Δεκεμβρίου, στα πλαίσια αντίσοτιχης κινητοποίησης που έχει εξαγγείλει η ΓΣΕΕ.
Συμμετοχή στην απεργία έχει δηλώσει και η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων στα Δημόσια Νοσοκομεία (ΠΟΕΔΗΝ), ενώ προγραμματίζει και παναττική στάση εργασίας στις 14 Δεκεμβρίου, (10π.μ. – 15μ.μ.) και συγκέντρωση έξω από το Υπουργείο Υγείας στις 10π.μ.
Οι εργαζόμενοι στις δομές υγείας διαμαρτύρονται για την κατάσταση στο χώρο της Υγείας, την υποβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών και εναντιώνονται στις αλλαγές που προωθεί η κυβέρνηση.
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
Πότε θα βγουν οι πίνακες κατάταξης αναπληρωτών για προσλήψεις
Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς
Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 17/8
Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ