Thumbnail
Δημήτρης Τζανακόπουλος

Την πρόθεση της κυβέρνησης να μην προχωρήσει σε υποχωρήσεις στον κεντρικό στόχο για αποκατάσταση της συνταγματικής τάξηςΒ όσον αφορά το θέμα των τηλεοπτικών αδειών εξέφρασε ο νέος κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος.

«Σε αυτή την κατεύθυνση κινείται η προσπάθειά μας για να μπει τάξη στο τηλεπτικό δελτίο με σεβασμο στη δικαιοσύνη και με διάθεση για συναινέσεις».

Αναφερόμενος στην επίσκεψη Ομπάμα είπε ότι είναι σημάδι στήριξης για να βγει η Ελλάδα από΄την ατραπό της κρίσης.

Σε αλεπάλληλες ερωτήσεις για την υπόθεση Φίλη ο κ. Τζανακόπουλος είπε ότι «ο ανασχηματισμός δεν έχει μεταβάλει την κυβερνητική πολιτική. Ο πρωθυπουργός έχει το δικαίωμα και την υποχρέωση να αποφασίσει τα καταλληλότερα πρόσωπα για την εφαρμογή αυτής της πολιτικής» και προχώρησε σε «άδειασμα» του πρώην υπουργού Παιδείας συμπληρώνοντας ότι «εξάλλου το πότε και ποιος και με ποια στρατηγική θα ανοίξει μέτωπα και ρήξεις είναι προϊόν συλλογικής απόφασης». Σε επόμενη ερώτηση για το ίδιο θέμα είπε ότι «ο πρωθυπουργός δεν είναι δάσκαλος και κανείς δεν είναι μαθητής. Ο πρωθυπουργός αποφασίζει με βάση την αποτελεσματικότερη εφαρμογή της κυβερνητικής πολιτικής».

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 15/5

ΑΣΕΠ: Σε 2 ημέρες ΕΥΚΟΛΟ Online Proficiency χωρίς προφορικά, χωρίς έκθεση

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα