Κοινωνία 0

Ακροδεξιός ιερέας κάνει δέηση για τον Μιχαλολιάκο και αναθεματίζει τους εχθρούς της Χρυσής Αυγής

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Νεοναζιστικό... χριστιανικό κήρυγμα

Δέηση με νεοναζιστικό κήρυγμα πραγματοποίησε ένας ιερέας στο μνημόσυνο για τους δολοφονημένους Χρυσαυγίτες Γιώργο Φουντούλη και Μανώλη Καπελώνη που διοργάνωσε η Χρυσή Αυγή.

«Δεόμεθα υπέρ της φιλτάτης ημών πατρίδος και πάντων των αγωνιζομένων δια την διατήρηση των θρησκευτικών και πατριωτικών παραδόσεων του λαού της. Έτι δεόμεθα υπέρ του αρχηγού της Χρυσής Αυγής και των συνεργατών αυτού. Όπως Κύριος ο Θεός συνεργήσαι και κατευοδώσει τον θεάρεστον αγώναν τους που δίνουν υπέρ της πίστεως και της πατρίδας», ανέφερε χαρακτηριστικά στη δοξολογία.

Κατόπιν, και αφού διεκρίνησε ότι παίρνει ο ίδιος την ευθύνη, αναθεμάτισε όσους στέκονται ενάντια σε "πατρίδα", "φυλή" και Χρυσή Αυγή.

«Ανάθεμα σε όσους εντός και εκτός της πατρίδας μας, πολιτικούς, δημοσιογράφους και άλλους, καλλιεργούν μίσος ενάντια σε όσους υπερασπίζονται τα ιερά και όσια της φυλής μας», ανέφερε συγκεκριμένα.

Το... χριστιανικό κήρυγμα του ιερέα αποτυπώθηκε και στο παρακάτω βίντεο:

0 Δείτε τα σχόλια

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις στο alfavita.gr

Οι Πανελλαδικές δεν είναι το τέλος του δρόμου

Πριν πεις «βολεμένος» εκπαιδευτικός, δοκίμασε αρχικά να ζήσεις σαν αναπληρωτής

Επίδομα ανεργίας ΔΥΠΑ: Πόσα ένσημα χρειάζονται για να μπείτε στο ταμείο

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Viber Ακολουθήστε το Αlfavita στο Viber

κοινωνία