Thumbnail
Δικαιώθηκαν οι Λυριτζής και Οικονόμου

Σε ποινή φυλάκισης 10 μηνών με αναστολή καταδικάστηκε από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών ο υπεύθυνος της εφημερίδας «Ακρόπολη», Α. Βασιλάκη, ο οποίος καταδικάστηκε για συκοφαντική δυσφήμιση σε βάρος των δημοσιογράφων Δ. Οικονόμου και Β. Λυριτζή.

Η καταδίκη αφορά δημοσιεύματα της εφημερίδας που εμφανίστηκαν τον Ιούνιο του 2015, σύμφωνα με τα οποία οι δύο γνωστοί δημοσιογράφοι φέρονταν να είχαν παρακολουθήσει «σεμινάρια» σε Αθήνα και Ουάσιγκτον, προκειμένου να προβάλλουν τις απόψεις του ΔΝΤ και της Κομισιόν.

Μάλιστα η εφημερίδα είχε δημοσιεύσει λίστα με ονόματα εκδοτών και δημοσιογράφων υποστηρίζοντας ότι «εκπαιδεύονται» από το ΔΝΤ και την Κομισιόν, προκειμένου να προβάλλουν τις θέσεις τους.

Στη Δικαιοσύνη έχουν προσφύγει και άλλοι γνωστοί δημοσιογράφοι τα ονόματα των οποίων περιλαμβάνονται στην εν λόγω λίστα.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Έκτακτο επίδομα έως 1.700 ευρώ σε εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα

Η πιο εύκολη Πιστοποίηση Αγγλικών στην Ελλάδα σε 2 ημέρες στα χέρια σου - Δίνεις από το σπίτι σου

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 14/12

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

agalma
Γιατί τα αρχαιοελληνικά αγάλματα απεικονίζονται με μικρά γεννητικά όργανα;
Η αισθητική, οι κοινωνικές αντιλήψεις και τα ιδανικά που διαμόρφωσαν αυτή την απεικόνιση στην κλασική τέχνη
Γιατί τα αρχαιοελληνικά αγάλματα απεικονίζονται με μικρά γεννητικά όργανα;