Thumbnail
Στο "κόκκινο" έφτασε η αντιπαράθεση των συνηγόρων της πολιτικής αγωγής

Στο "κόκκινο" έφτασε η αντιπαράθεση των συνηγόρων της πολιτικής αγωγής και της υπεράσπισης, κατά τη σημερινή κατάθεση του Σωτήρη Πουλικόγιαννης με αποτέλεσμα η δίκη της Χρυσής Αυγής να διακόψει για νέα ημερομηνία.


Αφορμή για να χαθεί το μέτρο μεταξύ των δικηγόρων, ήταν η ερώτηση της πλευρά τους ΠΑΜΕ προς τον πρόεδρου του Συνδικάτου Μετάλλου Αττικής: "εάν το παράγγελμα από μέλη της Χρυσής Αυγής για να ξεκινήσει η επίθεση σε βάρος αφισοκολλητών του ΠΑΜΕ στο Πέραμα ήταν αντίστοιχο με αυτό που είδαμε πριν από λίγο στο δικαστήριο", αναφερόμενος στην αντίδραση του κοινού από την πλευρά της Χρυσής Αυγής το οποίο κινήθηκε προς την έξοδο του δικαστηρίου, κατά το περιστατικό με τους αντιφασίστες.

Η πρόεδρος αμέσως διέκοψε τη διαδικασία, με το ακροατήριο χωρισμένο στα δύο, να ανταλλάσσει συνθήματα μέσα στην αίθουσα. "Φασίστες, κουφάλες, έρχονται κρεμάλες", "Φουντουλής, Καπελώνης ήταν η αρχή, όλους θα σας χώσουμε βαθιά μέσα στη γη" φώναζαν οι αντιφασίστες, "Αίμα τιμή Χρυσή Αυγή" απαντούσαν οι χρυσαυγίτες.

Η εξέλιξη αυτή οδήγησε στην ανακοίνωση ότι η δίκη θα διακόψει τελικά για την ερχόμενη Πέμπτη. Στη συνέχεια, οι συνήγοροι υπεράσπισης φυγαδεύτηκαν από την έξοδο των δικαστών, ενώ η ομάδα των αντιφασιστών έφυγε από την έξοδο που χρησιμοποιούν οι κατηγορούμενοι.

Μέχρι αυτήν την ώρα η εκκένωση της αίθουσας συνεχίζεται, καθώς οι αστυνομικές δυνάμεις απομακρύνουν σταδιακά το ακροατήριο.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

2ος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Η ύλη για 70.000 υποψήφιους ως 14/5 με τις λύσεις

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 15/05

ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

sintaxiouxos
Νέο θεσμικό πλαίσιο για τα Ταμεία: Επικουρική ασφάλιση με στόχο υψηλότερες συντάξεις
Αλλαγές στο σύστημα επαγγελματικής ασφάλισης με στόχο τη βελτίωση του επιπέδου των μελλοντικών συντάξεων σχεδιάζει το Υπουργείο Εργασίας και...
Νέο θεσμικό πλαίσιο για τα Ταμεία: Επικουρική ασφάλιση με στόχο υψηλότερες συντάξεις
καρελ
Τελευταίο κουδούνι της χρονιάς για τα λύκεια σήμερα Πέμπτη - Τι πρέπει να προσέξουν οι μαθητές και γονείς
Αναλυτικά όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τη λήξη μαθημάτων, τους ελέγχους προόδου και τις εξετάσεις σε Λύκεια, Γυμνάσια και Δημοτικά σχολεία
Τελευταίο κουδούνι της χρονιάς για τα λύκεια σήμερα Πέμπτη - Τι πρέπει να προσέξουν οι μαθητές και γονείς