Αυτισμός και ΔΕΠΥ: Άνοδος 86% στις διαγνώσεις μέσα σε μία δεκαετία – Τι αλλάζει στο προφίλ των παιδιών

Κοινωνία 0

Φωτιά σε λεωφορείο του ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Δεν κινδύνευσαν επιβάτες

Πυρκαγιά ξέσπασε σε λεωφορείο του ΚΤΕΛ που εκτελούσε το δρομολόγιο Θεσσαλονίκη - Ασπροβάλτα. Το λεωφορείο κινούνταν στην οδό Λαγκαδά, με κατεύθυνση το κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Η φωτιά εκδηλώθηκε από βραχυκύκλωμα στη μηχανή του οχήματος, ενώ ο καπνός που γέμισε την καμπίνα των επιβατών ανάγκασε τον οδηγό να ακινητοποιήσει το όχημα και να κατεβάσει τους επιβάτες.

Η φωτιά ευτυχώς ήταν μικρής έκτασης και κατασβέστηκε από τον ίδιο τον οδηγό με τον πυροσβεστήρα του οχήματος, ενώ προληπτικά ειδοποιήθηκε και η πυροσβεστική υπηρεσία, η οποία έσπευσε στο σημείο του συμβάντος.

Τους επιβάτες του οχήματος παρέλαβαν άλλα λεωφορεία του ΚΤΕΛ για να τους μεταφέρουν στον προορισμό τους.

0 Δείτε τα σχόλια

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις στο alfavita.gr

Μισθοί εκπαιδευτικών 2026: Πόσα παίρνουν μόνιμοι, νεοδιόριστοι και αναπληρωτές – Όλοι οι πίνακες

Αρναούτογλου: Αλλάζει ο καιρός – Τι αναμένουμε σε Αττική και Θεσσαλονίκη σήμερα Κυριακή και την εβδομάδα που έρχεται

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Viber Ακολουθήστε το Αlfavita στο Viber

κοινωνία