Thumbnail

O Λάμπρος Χουλιαράς έδωσε δυναμικό παρών στην Σαββατιάτικη εκδήλωση (18-06-2016) της Χρυσής Αυγής στο ξενοδοχείο "Lucy Hotel" στη Χαλκίδα, φωνάζοντας μάλιστα συνθήματα και τραγουδώντας τον ύμνο του νεοναζιστικού κόμματος όπως θα δείτε και στο παρακάτω βίντεο.

Όπως σημειώνει το eviazoom.gr, επιβεβαιώθηκαν με τον καλύτερο τρόπο οι πληροφορίες που μιλούσαν  για «στενές σχέσεις» του μέχρι πρότινος -προ διετίας- Αστυνομικού Διευθυντή Εύβοιας και της "Χρυσής Αυγής"

Ο Λάμπρος Χουλιαράς που διετέλεσε Αστυνομικός Διευθυντής Εύβοιας το 2014, προήχθη στο βαθμό του Ταξίαρχου και αποστρατεύτηκε στις τελευταίες κρίσεις της ΕΛ.ΑΣ που πραγματοποιήθηκαν τον Φεβρουάριο του 2016.

Οι «στενές σχέσεις» του Λάμπρου Χουλιαρά με την Χρυσή Αυγή άρχισαν να γίνονται επίσημα γνωστές από μια φωτογραφία που δημοσιεύτηκε τον περασμένο Μάρτιο στο site της οργάνωσης που έδειχνε τον ίδιο να παρακολουθεί το συνέδριο της ΧΑ.

Αποκάλυψη: Στην συγκέντρωση της Χρυσής Αυγής ο πρώην Αστυνομικός Διευθυντής Εύβοιας Λάμπρος Χουλιαράς - Δείτε τον να τραγουδάει τον ύμνο της οργάνωσης (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Λάμπρος Χουλιαράς που έχει υπηρετήσει και παλαιότερα στην Αστυνομική Διεύθυνση Εύβοιας ως Υποδιευθυντής, κατάφερε και έγινε Αστυνομικός Διευθυντής Εύβοιας τον Απρίλιο του 2014, όταν αντικατέστησε τον Ευάγγελο Φλεβάρη, ο οποίος μάλιστα μαζί με τον τότε Διοικητή Ασφάλειας Χαλκίδας, Παρασκευά Γάτο είχαν τεθεί σε διαθεσιμότητα για τα όσα είχαν διαδραματιστεί την Παρασκευή 20/9/2013, έξω από τα γραφεία της τοπικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής στη Χαλκίδα και σε απόσταση λίγων εκατοντάδων μέτρων από την έδρα της Αστυνομικής Διεύθυνσης όπου υπήρχαν Χρυσαυγίτες με ρόπαλα κλπ, χωρίς να παρέμβουν οι τοπικές αστυνομικές Αρχές, ως όφειλαν και χωρίς να υπάρξει ενημέρωση του Αρχηγείου. Άμεσα είχαν σπεύσει στα γραφεία της Χ.Α διμοιρίες των ΜΑΤ από την Αθήνα ερχόμενοι σε σύγκρουση με τους συγκεντρωμένους Χρυσαυγίτες. (δείτε ΕΔΩ)

 

Μάλιστα τότε είχαν παραιτηθεί ο Γενικός Επιθεωρητής Αστυνομίας Νοτίου Ελλάδας, Ιωάννης Δικόπουλος και ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, Απόστολος Κασκάνης.

Σύμφωνα με το eviazoom.gr o Λάμπρος Χουλιαράς αποτέλεσε παρελθόν από την Αστυνομική Διεύθυνση Εύβοιας τον Δεκέμβριο του 2014, όταν μετακινήθηκε εκτάκτως στην Δυτική Αττική μετά από απόφαση του Αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ, ύστερα από ένορκη διοικητική εξέταση που είχε διαταχθεί για λάθους χειρισμούς στην υπόθεση με την φρικιαστική ληστεία με το σίδερο σε βάρος ηλικιωμένου ζευγαριού στα Νέα Στύρα. Είχε χρεωθεί στον Λ. Χουλιαρά ότι το περιστατικό είχε δηλωθεί ως κλοπή και όχι ως ληστεία στα κεντρικά της ΕΛ.ΑΣ, ενώ στην Εύβοια είχε καταφθάσει και κλιμάκιο της Διεύθυνσης Εσωτερικών Υποθέσεων που ξεκίνησε έρευνα ώστε να αποδοθούν ευθύνες.

 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ για Εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ μόρια 2ης ξένης γλώσσας

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 18/8

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Μπέιμπι σίτερ έδινε κορίτσια ΑμεΑ μόλις 3 ετών στον σύντροφό της για να τα κακοποιεί σεξουαλικά
Φρίκη: Μπέιμπι σίτερ έδινε κορίτσια ΑμεΑ μόλις 3 ετών στον σύντροφό της για να τα κακοποιεί σεξουαλικά
Καταδικάστηκε σε 100 χρόνια φυλακή - Στο αυτοκίνητο του φίλου της βρέθηκαν έξι σκληροί δίσκοι με εκατοντάδες βίντεο φρίκης
Φρίκη: Μπέιμπι σίτερ έδινε κορίτσια ΑμεΑ μόλις 3 ετών στον σύντροφό της για να τα κακοποιεί σεξουαλικά
συντ
Πρόωρη συνταξιοδότηση: Ποιοι κερδίζουν έως και 110 ευρώ περισσότερα τον μήνα το 2025 – 2026

Η πρόωρη συνταξιοδότηση αποκτά νέο νόημα για χιλιάδες ασφαλισμένους, καθώς η χρονική στιγμή της εξόδου από την εργασία μπορεί να καθορίσει το...

Πρόωρη συνταξιοδότηση: Ποιοι κερδίζουν έως και 110 ευρώ περισσότερα τον μήνα το 2025 – 2026
Ξένια Αλεξάντροβα
«Όλα είχαν καλυφθεί με αίμα»: Πέθανε 30χρονο μοντέλο μετά από φρικτό τροχαίο με άλκη
«Βάφτηκαν» όλα με αίμα: 30χρονο μοντέλο έχασε τη ζωή του μετά από τρομακτικό τροχαίο με άλκη
«Όλα είχαν καλυφθεί με αίμα»: Πέθανε 30χρονο μοντέλο μετά από φρικτό τροχαίο με άλκη