Thumbnail
Βίντεο

Το Κλίβελαντ επικράτησε με 93-89 και κατάφερε να κερδίσει το πρώτο πρωτάθλημα στην ιστορία του μετά από 52 χρόνια ύπαρξης με τον Ίρβινγκ να έχει 26 πόντους και τον Λεμπρόν να τελειώνει το ματς με τριπλ νταμπλ, δηλαδή 27 πόντους, 11 ριμπάουντ και 11 ασίστ. Κάπως έτσι και με δεδομένη όλη τη σειρά των τελικών πήρε το βραβείο του MVP, κάνοντας το Κλίβελαντ την πρώτη ομάδα που επέστρεψε και πήρε τίτλο παρότι βρέθηκε να χάνει με 3-1 νίκες.

Από τους Golden State  ο Ντρέιμοντ Γκριν είχε 32 πόντους, 15 ριμπάουντ και 9 ασίστ σε ένα μεγάλο ματς που δεν ήταν αρκετό, ειδικά από τη στιγμή που ο Στεφ Κάρι έμεινε στους 17 πόντους και ο Κλέι Τόμπσον στους 14. 

Ο Ίρβινγκ στα 53 δευτερόλεπτα σκόραρε με τρίποντο, ο Κάρι δεν εκμεταλλεύθηκε τη δική του ευκαιρία και ο ΛεΜπρον με 1/2 βολές διαμόρφωσε το τελικό 93-89 για τους Καβαλίερς.

Οι Καβαλιέρς παρόλο που έχαναν με 3-1 στη σειρά των τελικών  πέτυχαν αυτό που μέχρι σήμερα ήταν ακατόρθωτο: από το 3-1 το έκαναν... 4-3 και φόρεσαν το δαχτυλίδι του πρωταθλητή!

Kyrie Irving. CLUTCH. #NBAFinals https://t.co/pIgIA76Itk

— NBA TV (@NBATV) June 20, 2016

Ένα μεγάλο τρίποντο του Στεφ Κάρι έκανε το σκορ 83-83 και έδωσε την ώθηση στους Ουόριορς για να χτίσουν μια μικρή διαφορά (87-83) 5,5 λεπτά πριν το φινάλε.

#NBAFinals pic.twitter.com/Ul9OSWE6Ls

— Eurohoops.net (@Eurohoopsnet) June 20, 2016

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΑΣΕΠ: Σε 2 ημέρες ΕΥΚΟΛΟ Online Proficiency GOLEARN ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση (Μόνο 10 ημέρες έμειναν για την ΑΛΛΑΓΗ!)

Παν.Πατρών: Ανακοινώθηκε το 1ο σε Ελλάδα Μοριοδοτούμενο Πανεπιστημιακό σεμινάριο στην Τεχνητή Νοημοσύνη για εκπαιδευτικούς

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 15/5

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα