Thumbnail

Το ΝΒΑ βυθίστηκε (ξανά) στο πένθος. Ο Sean Rooks, πρώην παίκτης και μέχρι πρότινος βοηθός προπονητή στους Sixers, έφυγε από την ζωή σε ηλικία 46 ετών, αφήνοντας πίσω του δύο παιδιά. Λεπτομέρειες γύρω από το θάνατό του δεν έχουν ανακοινωθεί, ωστόσο όπως γνωστοποιήθηκε από το σάιτ “ESPN.com” ο Rooks φέρεται να λιποθύμησε ενώ έτρωγε σε ένα εστιατόριο στην Philadelphia. Η ειρωνεία της υπόθεσης είναι ότι μερικές ώρες νωρίτερα είχε περάσει από συνέντευξη από τους Knicks για μία θέση στο τεχνικό επιτελείο του Jeff Hornacek, αφού ήταν γνωστό ότι οι Sixers – στους οποίους εργαζόταν ως βοηθός την τελευταία διετία – δεν σκόπευαν να ανανεώσουν το συμβόλαιό του.

Ο Rooks αποφοίτησε από το Κολέγιο του Arizona το 1992 και επιλέχθηκε από τους Mavericks στο Νο30 του ντραφτ (τότε οι ομάδες ήταν 27, οπότε θεωρείτο πικ δεύτερου γύρου). Αγωνίστηκε στο ΝΒΑ από το 1992 έως και το 2004, ενώ κατά την διάρκεια της καριέρας του φόρεσε την φανέλα 7 διαφορετικών ομάδων (Mavericks, Wolves, Hawks, Lakers, Clippers, Hornets και Magic), αριθμώντας 6.2 πόντους και 3.8 ριμπάουντ μέσο όρο.

nba.sport24.gr

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΑΣΕΠ: Σε 2 ημέρες ΕΥΚΟΛΟ Online Proficiency GOLEARN ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση (Μόνο 10 ημέρες έμειναν για την ΑΛΛΑΓΗ!)

Παν.Πατρών: Ανακοινώθηκε το 1ο σε Ελλάδα Μοριοδοτούμενο Πανεπιστημιακό σεμινάριο στην Τεχνητή Νοημοσύνη για εκπαιδευτικούς

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 15/5

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα