Σε στάσεις εργασίας αποφάσισαν να προχωρήσουν οι δημοσιογράφοι και οι τεχνικοί του MEGA διαμαρτυρόμενοι για την καθυστέρηση της μισθοδοσίας τους.
Έως αυτή τη στιγμή έχουν πληρωθεί μόνο μέρος του μισθού για το μήνα Μάρτιο, με αποτέλεσμα να προσχωρούν και τις επόμενες ημέρες σε κυλιόμενες στάσεις εργασίας στις ενημερωτικές ζώνες του προγράμματος του σταθμού.
Για σήμερα, Τετάρτη 4/5, θα πραγματοποιηθεί στάση εργασίας από τις 6 το απόγευμα έως τις 10 το βράδυ, χωρίς να προβληθεί το κεντρικό δελτίο ειδήσεων. Αύριο Πέμπτη η στάση εργασίας θα γίνει στην πρωινή ζώνη, από τις 6 έως τις 10 το πρωί, ενώ την Παρασκευή από τις 12 έως τις 4 το μεσημέρι.
Οι στάσεις με την ίδια σειρά θα γίνουν και τις τρεις επόμενες ημέρες (Σάββατο, Κυριακή και Δευτέρα), ενώ έχει οριστεί συνάντηση των εργαζομένων την ερχόμενη Δευτέρα το μεσημέρι για να αποφασίσουν τις επόμενες κινήσεις τους. Βέβαια αν στις επόμενες ημέρες τους καταβληθούν οι οφειλές τότε θα σταματήσουν τις απεργιακές κινητοποιήσεις.
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
Κλειστά σχολεία αύριο Δευτέρα 12/1 λόγω κακοκαιρίας
Πώς λέγεται το «βίντεο» στα ελληνικά;
Επιστροφή ενοικίου: Ποιοι εκπαιδευτικοί εισπράττουν έως 2.850 ευρώ χωρίς αίτηση
Λογαριασμοί ρεύματος 2026: Πώς θα πάρετε έκπτωση έως 70% με μία αίτηση
Alfavita Newsroom