Με χειροκροτήματα υποδέχτηκαν την αθωωτική απόφαση του δικαστηρίου συνεργάτες και συνάδελφοι της καθηγήτριας του πανεπιστημίου Αθηνών, Μαίρης Μαυρή-Βαβαγιάννη, η οποία κάθισε στο εδώλιο μετά από μήνυση του βουλευτή της Χρυσής Αυγής Ηλία Κασιδιάρη.
Η υπόθεση αφορούσε μήνυση που είχε καταθέσει ο Ηλίας Κασιδιάρης για συκοφαντική δυσφήμιση και ψευδορκία σε βάρος της καθηγήτριας που ήταν η βασική μάρτυρας στην υπόθεση της επίθεσης στην Πανεπιστημιούπολη σε βάρος φοιτητή, το 2007, για την οποία ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής είχε αθωωθεί.
Ο Ηλίας Κασιδιάρης, ο οποίος προσήλθε μετά από διακοπή του δικαστηρίου που έκρινε απαραίτητη την παρουσία του κατέθεσε ότι δεν επιθυμεί την συνέχιση της δίωξης της καθηγήτριας. «Δικαιώθηκα στο δικαστήριο. Δεν γνωρίζω αν η ίδια είχε δόλο για την προσβολή της υπόληψής μου», υποστήριξε ο Ηλίας Κασιδιάρης και πρόσθεσε: «Δεν επιθυμώ την καταδίκη πόσο μάλλον μιας γυναίκας και ηλικιωμένης».
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
Γιατί η ώρα έχει 60 λεπτά: Η αρχαία απόφαση που «ρυθμίζει» ακόμη τη ζωή μας
Υπ. Παιδείας: Καταβολή αποζημίωσης σε εκπαιδευτικό μετά από 14 χρόνια. Ο λόγος
Σχολεία: Πέντε μέρες χωρίς μαθήματα μετά το Πάσχα - Το πρόγραμμα
Alfavita Newsroom