Thumbnail
ΚΚΕ

«Ιδιώνυμο» και «καταναγκαστικά έργα» για τα θύματα των ιμπεριαλιστικών επεμβάσεων και της καπιταλιστικής εκμετάλλευσης, ανασύρει η Χρυσή Αυγή ως... «λύση» για το Προσφυγικό, αποκαλύπτοντας πλήρως το ναζιστικό, εγκληματικό της χαρακτήρα.

Αυτό θα είναι, όπως προαναγγέλλει στην ιστοσελίδα της, το περιεχόμενο «σχεδίου νόμου» που θα καταθέσει τις επόμενες μέρες στη Βουλή, για «την άμεση λύση του λαθρομεταναστευτικού»!

Αξιοποιώντας το οξυμένο προσφυγικό - μεταναστευτικό πρόβλημα, επιχειρεί να δηλητηριάσει λαϊκές συνειδήσεις με την εγκληματική της ιδεολογία, ενισχύοντας και με αυτόν τον τρόπο το εκμεταλλευτικό σύστημα που υπηρετεί.

Βγάζοντας «λάδι» τις λυκοσυμμαχίες και τις ιμπεριαλιστικές τους επεμβάσεις, το ίδιο το καπιταλιστικό σύστημα που γεννά πολέμους, φτώχεια και προσφυγιά, η ΧΑ επιτίθεται στους ξεριζωμένους γιατί «εισέρχονται παράνομα στη χώρα», τους χαρακτηρίζει «παραβάτες», σε βάρος των οποίων θα πρέπει να επιβάλλεται «ιδιώνυμο αδίκημα για την παράνομη διέλευσή τους» και προβλέπει ότι δεν θα πρέπει να «μεταφέρονται σε hot-spot όπου σιτίζονται και στεγάζονται δωρεάν την ώρα που ο ελληνικός λαός πένεται, αλλά σε ειδικούς χώρους κράτησης, δηλαδή σε φυλακές, όπου θα τους παρέχεται η δυνατότητα να παράγουν έργο υπέρ του Δημοσίου»!

Πρόκειται για μια ακόμα απόδειξη, που αναδεικνύει την ανάγκη της ακόμα μεγαλύτερης εργατικής - λαϊκής αλληλεγγύης απέναντι στα θύματα του ιμπεριαλισμού και απομόνωσης των ρατσιστικών - ναζιστικών - φασιστικών συμμοριών.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΣΟΚ στην Καλλιθέα: Καθηγήτρια Γυμνασίου συνελήφθη για διακίνηση ναρκωτικών σε μαθητές

Πίνακες εκπαιδευτικών ΑΣΕΠ: Το «στοίχημα» για τη Μεγάλη Εβδομάδα

Αλλαγή νόμου: ΝΕΑ εξ αποστάσεως Πιστοποίηση Η/Υ για Προσλήψεις Εκπαιδευτικών

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

psifiako_frontistirio
Πανελλαδικές 2026: Ξεκινούν τη Μεγάλη Τετάρτη διαγωνίσματα προσομοίωσης στο Ψηφιακό Φροντιστήριο
Στην τελική ευθεία με ψηφιακά διαγωνίσματα προσομοίωσης και «ζωντανές» επαναλήψεις
Πανελλαδικές 2026: Ξεκινούν τη Μεγάλη Τετάρτη διαγωνίσματα προσομοίωσης στο Ψηφιακό Φροντιστήριο