Thumbnail
ΚΚΕ

«Ιδιώνυμο» και «καταναγκαστικά έργα» για τα θύματα των ιμπεριαλιστικών επεμβάσεων και της καπιταλιστικής εκμετάλλευσης, ανασύρει η Χρυσή Αυγή ως... «λύση» για το Προσφυγικό, αποκαλύπτοντας πλήρως το ναζιστικό, εγκληματικό της χαρακτήρα.

Αυτό θα είναι, όπως προαναγγέλλει στην ιστοσελίδα της, το περιεχόμενο «σχεδίου νόμου» που θα καταθέσει τις επόμενες μέρες στη Βουλή, για «την άμεση λύση του λαθρομεταναστευτικού»!

Αξιοποιώντας το οξυμένο προσφυγικό - μεταναστευτικό πρόβλημα, επιχειρεί να δηλητηριάσει λαϊκές συνειδήσεις με την εγκληματική της ιδεολογία, ενισχύοντας και με αυτόν τον τρόπο το εκμεταλλευτικό σύστημα που υπηρετεί.

Βγάζοντας «λάδι» τις λυκοσυμμαχίες και τις ιμπεριαλιστικές τους επεμβάσεις, το ίδιο το καπιταλιστικό σύστημα που γεννά πολέμους, φτώχεια και προσφυγιά, η ΧΑ επιτίθεται στους ξεριζωμένους γιατί «εισέρχονται παράνομα στη χώρα», τους χαρακτηρίζει «παραβάτες», σε βάρος των οποίων θα πρέπει να επιβάλλεται «ιδιώνυμο αδίκημα για την παράνομη διέλευσή τους» και προβλέπει ότι δεν θα πρέπει να «μεταφέρονται σε hot-spot όπου σιτίζονται και στεγάζονται δωρεάν την ώρα που ο ελληνικός λαός πένεται, αλλά σε ειδικούς χώρους κράτησης, δηλαδή σε φυλακές, όπου θα τους παρέχεται η δυνατότητα να παράγουν έργο υπέρ του Δημοσίου»!

Πρόκειται για μια ακόμα απόδειξη, που αναδεικνύει την ανάγκη της ακόμα μεγαλύτερης εργατικής - λαϊκής αλληλεγγύης απέναντι στα θύματα του ιμπεριαλισμού και απομόνωσης των ρατσιστικών - ναζιστικών - φασιστικών συμμοριών.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

2ος Πανελλήνιος γραπτός διαγωνισμός: Βγήκε η προκήρυξη - Αιτήσεις από 29/4 έως 14/5

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 7/05

ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

ιεπ
ΙΕΠ: Παράταση προθεσμίας υποβολής αιτήσεων για αποσπάσεις σε θέσεις Επιστημονικού και Διοικητικού Προσωπικού
Eως και την Πέμπτη 15-05-2025 και ώρα 15:00
ΙΕΠ: Παράταση προθεσμίας υποβολής αιτήσεων για αποσπάσεις σε θέσεις Επιστημονικού και Διοικητικού Προσωπικού
Πούλιτζερ
Πούλιτζερ 2025: Απονεμήθηκαν τα βραβεία – Ποιοι είναι οι νικητές
Διακρίσεις για ρεπορτάζ σε Αφγανιστάν, Σουδάν, Γάζα και Βαλτιμόρη — Κεντρικά θέματα η κρίση της φαιντανύλης, η απόπειρα δολοφονίας του Τραμπ και...
Πούλιτζερ 2025: Απονεμήθηκαν τα βραβεία – Ποιοι είναι οι νικητές
protypa-peiramatika.jpg
Πρότυπα και Πειραματικά σχολεία: Οι πίνακες με τους αριθμούς θέσεων και αιτήσεων ανά σχολείο
Tα αποτελέσματα για την εισαγωγή των μαθητών στα Πρότυπα σχολεία, εκτιμάται να ανακοινωθούν την εβδομάδα από 19 έως 25 Μαϊου
Πρότυπα και Πειραματικά σχολεία: Οι πίνακες με τους αριθμούς θέσεων και αιτήσεων ανά σχολείο