Thumbnail
Η Ελληνική Αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα τη φωτογραφία άγνωστου νεκρού άνδρα

Δίνεται στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, η φωτογραφία άγνωστου νεκρού άνδρα, μέλη του οποίου βρέθηκαν κατά τη διάρκεια διαλογής απορριμμάτων σε εταιρεία ανακύκλωσης στερεών αποβλήτων στην περιοχή του Ασπροπύργου, πρωινές ώρες της 10-2-2016.

Από την έρευνα που διενήργησε το Τμήμα Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, προς εξακρίβωση των συνθηκών τέλεσης του εγκλήματος καθώς και των στοιχείων ταυτότητας του δράστη, δεν κατέστη μέχρι στιγμής δυνατή η διαλεύκανση του.

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην παροχή πληροφοριών σχετικά με το θύμα, τον υπαίτιο και τις λοιπές τοπικές-χρονικές-ιστορικές περιστάσεις τέλεσης της πράξης της ανθρωποκτονίας με πρόθεση.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 210-6476228, 210-6476229, 210-6476232 του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας και 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

H φωτογραφία: 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Ιδιωτικά σχολεία: Γείτονας, Ιόνιος και Εράσμειος σε επαφές με μεγάλα funds

Έρχονται πρόστιμα μέχρι και 1.000 ευρώ σε χιλιάδες κατόχους οχημάτων

Voucher 750 ευρώ σε εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα - Ανοίγουν οι αιτήσεις

Alfavita.gr: Χρονιά εκτόξευσης το 2025 – Νο1 στην Παιδεία, ανάμεσα στα 10 μεγαλύτερα ενημερωτικά μέσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Καρκίνος
Καρκίνος: Η μάχη μιας μητέρας και οι κραυγές των παιδιών της που δεν θα ξεχάσει ποτέ
«Μαμά, θα πεθάνεις;» Η αληθινή ιστορία μιας 29χρονης που πάλεψε με τον καρκίνο μεγαλώνοντας τα παιδιά της
Καρκίνος: Η μάχη μιας μητέρας και οι κραυγές των παιδιών της που δεν θα ξεχάσει ποτέ