Υπουργείο Παιδείας: Σχέδιο «START» για την επαγγελματική εκπαίδευση – Στα 182 εκατ. ευρώ η χρηματοδότηση της μαθητείας

Κοινωνία 0

Βόλος: Ξυλοκόπησαν στέλεχος της Χ.Α. στο Δημοτικό Συμβούλιο

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Επενέβησαν άλλοι δημοτικοί υπάλληλοι και κάτοικοι

Απότομα διακόπηκε η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Βόλου, με μοναδικό θέμα συζήτησης τη δημιουργία στο Βόλο κέντρου φιλοξενίας Μεταναστών, όταν περίπου επτά νεαροί που φορούσαν κουκούλες, μπήκαν στην αίθουσα και επιτέθηκαν στο στέλεχος της Χ.Α. και περιφερειακό σύμβουλο Αρτέμη Καλούτσα, που παρακολουθούσε τη συνεδρίαση.

Οι νεαροί επιτέθηκαν κατά του κ. Καλούτσα, τον οποίο χτύπησαν στο πρόσωπο, τον έριξαν κάτω και τον κλωτσούσαν.

Άμεσα επενέβησαν δημοτικοί σύμβουλοι και ορισμένοι από τους κατοίκους που παραβρέθηκαν στη συνεδρίαση και τους απομάκρυναν, ενώ ο κ. Καλούτσας αποχώρησε αιμόφυρτος από την αίθουσα.

Τελικά, οι νεαροί αποχώρησαν από το Δημαρχείο φωνάζοντας συνθήματα «φασίστες, κουφάλες, έρχονται κρεμάλες», ενώ η συνεδρίαση ου Δημοτικού Συμβουλίου διακόπηκε και αναμένεται να συνεχιστεί σε λίγη ώρα.

Στη συνεδρίαση παραβρέθηκε και ο βουλευτής της Χ.Α. Παναγιώτης Ηλιόπουλος, που αποχώρησε νωρίτερα και δε βρισκόταν στην αίθουσα στη διάρκεια του επεισοδίου.

Μετά το επεισόδιο ο αντιδήμαρχος Δημ. Πέγιος και σύμβουλοι της πλειοψηφίας επιτέθηκαν κατά του ανεξάρτητου συμβούλου Κώστα Γαργάλα, τον οποίο κατηγόρησαν ότι έφερε τους κουκουλοφόρους, με τον δεύτερο να κάνει λόγο για προβοκάτσια.

Πηγή: magnesia.gr

0 Δείτε τα σχόλια

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις στο alfavita.gr

Εκτός κάδρου η Α' Λυκείου για την εισαγωγή στα ΑΕΙ – «Τα παιδιά δεν είναι ακόμη ώριμα»

Πώς έλεγαν οι αρχαίοι Έλληνες την κάλτσα;

Η μεγάλη συνέντευξη της Σοφίας Ζαχαράκη στο alfavita.gr: Αναπληρωτές, μισθοί, Πανελλαδικές και νέο Λύκειο (Vidcast)

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Viber Ακολουθήστε το Αlfavita στο Viber

κοινωνία