Thumbnail
Bρέθηκαν νεκροί σε ένα κανάλι στο Σοντερτάλιε

Η αστυνομία επιβεβαίωσε πως οι άνδρες που βρέθηκαν νεκροί σε ένα κανάλι στο Σοντερτάλιε, κοντά στη Στοκχόλμη, ήταν ηλικίας από 20 έως 35 ετών και ήταν από τη Βρετανία. Το αυτοκίνητό τους έπεσε από ύψος 26 μέτρων από τον αυτοκινητόδρομο στο κανάλι περνώντας την μπάρα μιας κινητής γέφυρας.

"Για κάποιο λόγο, το αυτοκίνητο αυτό πέρασε μέσα από τις μπάρες και στην κυριολεξία κάτω από τη γέφυρα πέφτοντας στο κανάλι Σοντερτάλιε", δήλωσε εκπρόσωπος της αστυνομίας.

"Η μέχρι τώρα έρευνα δείχνει ότι δεν υπήρχε πρόβλημα με την μπάρα. Είχε κατέβει και τα φώτα ήταν αναμμένα. Άλλα αυτοκίνητα είχαν σταματήσει δίπλα στην μπάρα".

Το συγκρότημα από το Γουόρινγκτον της βόρειας Αγγλίας συμμετείχε το βράδυ της Παρασκευής στο φεστιβάλ "Where's the Music" στο Νορκόπινγκ, νότια της Στοκχόλμης.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

750 ευρώ  σε 170.000 πολίτες - Πάρτε τα με μια μόνο αίτηση και όλα εξα αποστάσεως μέσω golearn

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 20/6

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

perpatima_2912019_743.jpeg
«10.000 βήματα την ημέρα; Ξεχάστε τα!» – Γιατί το περπάτημα χωρίς ένταση δεν κάνει τη διαφορά
Περίπατοι με ουσία – Γιατί τα 10.000 βήματα δεν αρκούν, σύμφωνα με τον Christian Daulouède
«10.000 βήματα την ημέρα; Ξεχάστε τα!» – Γιατί το περπάτημα χωρίς ένταση δεν κάνει τη διαφορά