Thumbnail
Μίνι οπλοστάσιο στο σπίτι του ηλικιωμένου

Ερωτικό πιθανολογείται ότι ήταν το κίνητρο του 82χρονου που πυροβόλησε και τραυμάτισε 43χρονη υπάλληλο σε ΚΕΠ της Λακωνίας.

Η άτυχη γυναίκα δέχθηκε δύο σφαίρες, μία στο αρισερό χέρι και μία στο αριστερό πόδι, ενώ ο ηλικιωμένος πυροβόλησε και εναντίον συγχωριανού του, ο οποίος έσπευσε να βοηθήσει τη 43χρονη.

Πολλοί είναι αυτοί που μιλούν για ερωτικό πάθος του 82χρονου.

Η έρευνα που πραγματοποιήθηκε στομσπίτι του δράστη αποκάλυψε ένα ημιαυτόματο πολεμικό τυφέκιο, άλλα τρία περίστροφα, δύο γεμιστήρες και 129 φυσίγγια διαφόρων διαμετρημάτων!

Ο δράστης πυροβόλησε με ένα τέταρτο περίστροφο που κατείχε, ενώ στο αυτοκίνητό του κουβαλούσε και μία κυνηγετική καραμπίνα!

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Μήνυση Διευθυντή σε 4 εκπαιδευτικούς: Το σχολείο μπροστά σε ένα επικίνδυνο μονοπάτι!

Επίδομα 300 ευρώ: Διευρύνονται οι δικαιούχοι – Πότε πληρώνεται και ποιοι το λαμβάνουν

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα