Thumbnail

Κλιμακώνονται οι κινητοποιήσεις των αγροτών. Σύμφωνα με ανακοίνωσήτους αποκλείουν από τη Δευτέρα στις 11.00 επ'αόριστων το Τελωνείο των Κήπων.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο  του Συλλόγου Αγροτών Αλεξανδρούπολης, Κώστας Αλεξανδρής οι μέχρι τώρα εξελίξεις δεν δημιουργούν τις προϋποθέσεις έναρξης διαλόγου με την κυβέρνηση, καθώς δεν έχει ικανοποιηθεί το κύριο αίτημα του αγροτικού κόσμου για απόσυρση των επίμαχων νομοσχεδίων, ασφαλιστικού και φορολογικού.

«Αυτό που συμβαίνει είναι παραλογισμός. Πιστεύουμε ότι είναι εφικτή η βελτίωση του ασφαλιστικού. Να πληρώσουμε, αλλά να μπορούμε να επιβιώσουμε. Δεν μπορούμε να είμαστε ισάξια ανταγωνιστικοί με τους Ευρωπαίους όταν εκεί η φορολογία είναι της τάξης του 3-5 ή 7% και εδώ συζητάμε για διψήφια μεγέθη».

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις

Ανατροπές στις αναθέσεις μαθημάτων: Τι αλλάζει για χιλιάδες εκπαιδευτικούς

Οι 20 βασικοί συνεργάτες του Αλέξη Τσίπρα - Τα ονόματα

Προκηρύξεις εκπαιδευτικών 2026: Πώς θα δεις πρώτος τους πίνακες μέσω google

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

psaria
Σαρδέλες: Το πιο θρεπτικό ψάρι που αξίζει να υπάρχει στο τραπέζι μας
Οι σαρδέλες ξεχωρίζουν ως μία από τις πιο ωφέλιμες και ταυτόχρονα οικονομικές επιλογές, σύμφωνα και με τη διαιτολόγο Shyla Cadogan.
Σαρδέλες: Το πιο θρεπτικό ψάρι που αξίζει να υπάρχει στο τραπέζι μας
survivor1280x720.jpg
Survivor: Σοβαρός τραυματισμός παίκτη από ταχύπλοο – Σε σταθερή κατάσταση, «παγώνει» η μετάδοση
Survivor: Σοβαρός τραυματισμός παίκτη από ταχύπλοο – Αναστέλλεται η μετάδοση του ριάλιτι
Survivor: Σοβαρός τραυματισμός παίκτη από ταχύπλοο – Σε σταθερή κατάσταση, «παγώνει» η μετάδοση