Thumbnail
Αναλυτικά η έκθεση

Η επίσημη αμερικανική κυβέρνηση επιχειρεί να εμπλέξει την Ελλάδα στο τρομοκρατικό παιγνίδι που παίζουν οι τζιχαντιστές με στόχο τη Γαλλία, το Βέλγιο και άλλες ευρωπαϊκές χώρες.

Σε έκθεση του υπουργείου Εσωτερικής Ασφάλειας, που έγραψαν στελέχη του FBI και του Εθνικού Κέντρου Αντιτρομοκρατείας υποστηρίζεται, με βάση και δημοσιογραφικές πληροφορίες ότι ο Αμπντέλ Χαμίντ Αμπααούντ, ο εγκέφαλος των επιθέσεων στο Παρίσι, διέμενε στο παρελθόν στην Ελλάδα, απ’ όπου και κατεύθυνε τις επιχειρήσεις των τρομοκρατών. 


Σύμφωνα με την έκθεση την οποία δημοσιεύει το "ΕΘΝΟΣ", την οποία αποκάλυψαν το CNN και το Fox News ο Αμπααούντ καθοδηγούσε επιχειρήσεις από ένα σπίτι ασφαλείας στην Ελλάδα, χρησιμοποιώντας ένα κινητό τηλέφωνο, ενώ άλλα μέλη των ομάδων λειτουργούσαν και σε άλλες χώρες της Ευρώπης.

 

Σύμφωνα με την έκθεση ο Αμπααούντ μπορούσε να κατευθύνει τις ομάδες των τρομοκρατών από το σπίτι ασφαλείας στην Ελλάδα. Ο ίδιος υπερηφανευόταν παρά το γεγονός ότι υπάρχουν διεθνή εντάλματα σύλληψης εις βάρος του, ότι κατέφερε επίσης να επιστρέψει χωρίς πρόβλημα στη Συρία μετά το σχεδιασμό μίας μεγάλης επιχείρησης στο Βέλγιο, που απέτυχε την τελευταία στιγμή.


Πάντως είναι τρομακτικό το γεγονός, ότι οι μυστικές υπηρεσίες των Ηνωμένων Πολιτειών, της Γαλλίας, του Βελγίου και άλλων χωρών, γνώριζαν τόσες λεπτομέρειες για τις κινήσεις του εγκεφάλου των επιθέσεων στο Παρίσι και δεν έκαναν τίποτα για να τον συλλάβουν. 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς

Η πιο εύκολη Πιστοποίηση Αγγλικών στην Ελλάδα σε 2 ημέρες στα χέρια σου - Δίνεις από το σπίτι σου

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 18/12

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

onaseia
Ωνάσεια σχολεία: Κλιμακώνονται οι αντιδράσεις γονέων και εκπαιδευτικών - Εστία έντασης στην Καλλιθέα
Το επόμενο διάστημα αναμένεται κρίσιμο, καθώς οι αντιδράσεις όχι μόνο δεν υποχωρούν, αλλά διευρύνονται, με γονείς και εκπαιδευτικούς να δηλώνουν...
Ωνάσεια σχολεία: Κλιμακώνονται οι αντιδράσεις γονέων και εκπαιδευτικών - Εστία έντασης στην Καλλιθέα
thrania
Σχολεία: Πού είναι κλειστά σήμερα 17 Δεκεμβρίου - Τι προβλέπει ο επίσημος προγραμματισμός για τις χριστουγεννιάτικες διακοπές
Τι προβλέπει ο επίσημος προγραμματισμός για τις χριστουγεννιάτικες διακοπές
Σχολεία: Πού είναι κλειστά σήμερα 17 Δεκεμβρίου - Τι προβλέπει ο επίσημος προγραμματισμός για τις χριστουγεννιάτικες διακοπές
μητσοτακης
Κυριάκος Μητσοτάκης: Αυτά είναι τα έξι νέα μέτρα για την αντιμετώπιση της στεγαστικής κρίσης
Μητσοτάκης: Τα 6 μέτρα που ανακοίνωσε για το στεγαστικό – Επιστροφή δύο ενοικίων, νέοι περιορισμοί στο airbnb
Κυριάκος Μητσοτάκης: Αυτά είναι τα έξι νέα μέτρα για την αντιμετώπιση της στεγαστικής κρίσης