Ένας 27χρονος από την Πρέβεζα κέρδισε το Τζόκερ που έδινε 5,8 εκατομμύρια ευρώ. Σύμφωνα με πληροφορίες τοπικού σάιτ αυτός είναι ο τυχερός που έπαιξε δελτία 1 ευρώ στ ο πρακτορείο της Βασιλικής Τσώλη και του συζύγου της, Γεράσιμου Τσώλη.
Σύμφωνα με το σάιτ στο οποίο κάνει δηλώσεις ο ιδιοκτήτης του πρακτορείου όπου παίχτηκε το τυχερό Τζόκερ, ο 27χρονος έπαιξε 1 ευρώ και με αυτό κέρδισε το μεγάλο ποσό.
Σημειώνεται επίσης ότι ο 27χρονος «ηταν θαμώνας του συγκεκριμένου πρακτορείου αλλά δεν είχε την οικονομική δυνατότητα να παίζει μεγάλα ποσά, αφού είναι άνεργος και από ότι φαίνεται θα παραμείνει άνεργος αφού δεν έχει πλέον κανένα λόγο να εργαστεί, ακόμη και αν έβρισκε δουλειά».
Το σάιτ γράφει επίσης ότι ο υπερτυχερός απευθύνθηκε σε δικηγόρο προκειμένου να εισπραχθεί στην Αθήνα το ποσό για να μην διαρρεύσει το όνομά του, ενώ αναζητείται τρόπος να ξεπεραστεί το πρόβλημα των capital controls.
Οι τυχεροί αριθμοί της κλήρωσης είναι: 2, 12, 13, 27, 31 και αριθμός Τζόκερ 17 και το ακριβές ποσό που κερδίσει ο ένας υπερτυχερός είναι 5.847.085,67 ..
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
Νέο Προσκλητήριο Προσλήψεων Εκπαιδευτών Ενηλίκων: Αφορά όλα τα πτυχία ΑΕΙ-ΤΕΙ - Πιστοποιηθείτε άμεσα
Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς
Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 14/9
Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ