Thumbnail
Συνεχίζεται αμείωτη η ένταση στην περιοχή 

Αμείωτη συνεχίζεται η ένταση στη Δυτική Όχθη, με τη δολοφονία νεαρού Παλαιστινίου ο οποίος αποπειράθηκε να επιτεθεί με μαχαίρι, από τις ισραηλινές αστυνομικές δυνάμεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες το νέο περιστατικό σημειώθηκε το πρωί της Δευτέρας σε σημείο αστυνομικού ελέγχου κοντά στην Πύλη των Λεόντων της Ιερουσαλήμ. Σύμφωνα με την αστυνομία, ο άνδρας ζητήθηκε να αδειάσει τις τσέπες του, αρνήθηκε και στο τέλος έβγαλε μαχαίρι και επιτέθηκε σε έναν από τους αστυνομικούς.

Οι αστυνομικοί πυροβόλησαν επί τόπου θανάσιμα τον άνδρα. Ο αστυνομικός που δέχθηκε την επίθεση δεν τραυματίστηκε χάρη στον προστατευτικό του εξοπλισμό, πρόσθεσε η αστυνομία.

Αξίζει να σημειωθεί ότι έχουν σκοτωθεί 25 Παλαιστίνιοι από τις ισραηλινές αστυνομικές και στρατιωτικές δυνάμεις από την 1 Οκτωβρίου, κάτι που προκαλεί μεγάλη ανησυχία για ενδεχόμενη αναζωπύρωση της στρατιωτική σύρραξης στην περιοχή. 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς

Η πιο εύκολη Πιστοποίηση Αγγλικών στην Ελλάδα σε 2 ημέρες στα χέρια σου - Δίνεις από το σπίτι σου

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 18/12

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

15ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΚΥΨΕΛΗΣ
Κυψέλη: Δίωξη για δύο κακουργήματα και ένα πλημμέλημα στη 16χρονη που μαχαίρωσε μαθήτρια
Ποινική δίωξη στην 16χρονη που χτες μαχαίρωσε συμμαθήτρια της σε σχολείο της Κυψέλης
Κυψέλη: Δίωξη για δύο κακουργήματα και ένα πλημμέλημα στη 16χρονη που μαχαίρωσε μαθήτρια
ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΜΠΛΟΚΑ
Χυδαίο σχόλιο υποψήφιου ευρωβουλευτή της ΝΔ για τα μπλόκα των αγροτών: «Μήπως ήρθε η ώρα να ξεφουσκώσουμε κανένα λάστιχο»
Οι αγροτικές κινητοποιήσεις δεν αποτελούν επικοινωνιακό τέχνασμα, αλλά κραυγή αγωνίας ανθρώπων που βλέπουν το εισόδημά τους να καταρρέει. Σε αυτό το...
Χυδαίο σχόλιο υποψήφιου ευρωβουλευτή της ΝΔ για τα μπλόκα των αγροτών: «Μήπως ήρθε η ώρα να ξεφουσκώσουμε κανένα λάστιχο»