Thumbnail
ΒΙΟΜΕ

Η αυτοδιαχειριζόμενη ΒΙΟΜΕ βρίσκεται σε κίνδυνο. Στις 26 Νοέμβρη ξεκινάει στα Δικαστήρια της Θεσσαλονίκης η διαδικασία εκποίησης των οικοπέδων στα οποία βρίσκονται οι εγκαταστάσεις της μέσω πλειστηριασμού. Η προοπτική αυτή θα ήταν καταστροφική για την πορεία του αγώνα, ο οποίος είναι άρρηκτα συνδεδεμένος με το χώρο του εργοστασίου, τόσο ζωτικά για τη συνέχιση της παραγωγής, όσο και γιατί ένα από τα βασικά προτάγματα του εγχειρήματος είναι: Δεν φεύγουμε από όσα μας ανήκουν - Τα εργοστάσια στα χέρια των εργατών - Η παραγωγή στην κοινωνία.

Καλούμε όλους/ες τους/τις αλληλέγγυους/ες, τους εργαζόμενους και την κοινωνία, καθεμιά και καθέναν που αντιλαμβάνεται τη ΒΙΟΜΕ ως δικό του αγώνα να σταθεί στο πλάι της. Δηλώνουμε ξεκάθαρα πως δε θα επιτρέψουμε σε κανέναν να πάρει το εργοστάσιο από τους εργάτες και την κοινωνία, γιατί σε αυτούς ανήκει. Θα μας βρουν απέναντι τους σε έναν αγώνα μέχρι τέλους.

Την Τρίτη, 13 Οκτώβρη, 19:00, στο Πολυτεχνείο (Πατησίων), στην Ανοιχτή Συνέλευση του Καραβανιού Αγώνα & Αλληλεγγύης, συζητάμε και συνδιαμορφώνουμε το πρόγραμμα δράσης, παρεμβάσεων και κινητοποιήσεων για την υπεράσπιση της ΒΙΟΜΕ και τη ματαίωση κάθε απόπειρας για έξωση από το εργοστάσιο. Η αλληλεγγύη είναι το όπλο μας!

Ανοιχτή Συνέλευση του Καραβανιού Αγώνα & Αλληλεγγύης (Αθήνας)

karavaniagona.blogspot.com

 

 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Βάζουν τους εκπαιδευτικούς να δουλεύουν... και στις διακοπές!

750 ευρώ  σε 170.000 πολίτες - Πάρτε τα με μια μόνο αίτηση και όλα εξα αποστάσεως μέσω golearn

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 25/6

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

vaseis eisagwgis
Μεθαύριο Πέμπτη ανακοινώνονται οι βαθμολογίες των Πανελλαδικών Εξετάσεων: Οι εκτιμήσεις για τις βάσεις εισαγωγής
Πανελλαδικές εξετάσεις: Η διαμόρφωση των στατιστικών επιδόσεων ανά μάθημα θα καθορίσει την κίνηση των βάσεων εισαγωγής
Μεθαύριο Πέμπτη ανακοινώνονται οι βαθμολογίες των Πανελλαδικών Εξετάσεων: Οι εκτιμήσεις για τις βάσεις εισαγωγής