Thumbnail
Στους 97 οι νεκροί

Ο 46χρονος Ιτσετίν Τσεβίκ  ύστερα από την βομβιστική επίθεση σε πορεία στην Άγκυρα φαίνεται στην φωτογραφία να αγκαλιάζει την κόρη του. 

Ανάμεσα στους 97 δολοφονημένους ανθρώπους είναι και αυτός ο δάσκαλος του οποίου η φωτογραφία όπου αγκαλιάζει  την κόρη του που υποφέρει από τα τραύματά της σημάδεψε την τραγωδία και χρησιμοποιηθήκε από τουρκικά μέσα ενημέρωσης, όπως η εφημερίδα Χουριέτ, στα πρωτοσέλιδα.

Η οικογένεια του Τσεβίκ είχε μετακομίσει στην Άγκυρα επειδή η κόρη του, Μπασάκ, είχε ξεκινήσει να σπουδάζει στο πανεπιστήμιο της τουρκικής πρωτεύουσας.

Παρόλα αυτά ο 46χρονος δάσκαλος συνήθιζε να ταξιδεύει στις νοτιανατολικές επαρχίες της χώρας προκειμένου να διδάξει παιδιά οικογενειών που αντιμετώπιζαν σοβαρά οικονομικά προβλήματα.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

2ος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Η ύλη για 47.000 υποψήφιους ως 26/5 με τις λύσεις

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 26/05

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

akmh
Σπυράκια στο πρόσωπο: Πώς να τα αντιμετωπίσετε άμεσα με φυσικούς τρόπους
Λύσεις για περιπτώσεις απλών, περιστασιακών σπυριών που μπορούμε να αντιμετωπίσουμε γρήγορα με απλά υλικά που έχουμε ήδη στο σπίτι.
Σπυράκια στο πρόσωπο: Πώς να τα αντιμετωπίσετε άμεσα με φυσικούς τρόπους