Thumbnail
Δείτε το επίμαχο σχόλιο

Με «μερικούς μήνες φυλακή» και αγωγή ενός εκατομμυρίου ευρώ απειλεί τον γνωστό σκιτσογράφο Σπύρο Δερβενιώτη η Athens Voice – λίγα μόλις 24ωρα από το σάλο που προκάλεσε η lifestyle αντιμετώπιση της ναζιστικής οργάνωσης Χρυσή Αυγή από το συγκεκριμένο free press.
Ο συντάκτης του κειμένου μάλιστα φαίνεται να πιστεύει ότι ο σκιτσογράφος δεν έχει το δικαίωμα να ασκεί κριτική αφού στο παρελθόν η Athens Voice είχε φιλοξενήσει σκίτσα του.
Σε άλλο κείμενό της η Athens Voice χαρακτηρίζει σαν «φασίστες», κρατιστές και εχθρούς της Ευρώπης, όσους άσκησαν κριτική στα κείμενά της για τη… μόδα της Χ.Α
To σχόλιο του Σπύρου Δερβενιώτη που προκάλεσε την αντίδραση της A.V

“Στο editorial, o Φώτης θα μαστιγώνει τις παθογένειες, που είναι ότι μου θέλετε δουλειες και μισθά. Στο εσωτερικό, το “Βαθύ Φίλιον” θα τρολάρει την “κυρά Τασία” και τη “Μακάρθαινα” και θα χαϊδεύει τα απόκρυφά του φαντασιωνόμενο ότι “μείναμε Ευρώπη”.
Η υπόλοιπη ύλη είναι πάντα θεματική: “τα καλύτερα του Περιστερίου/της Φιλοθέης/της Εκπαίδευσης/προτάσεις βιβλίων/ πάντα με κριτήριο ποιόν κατάφερε να εκβιάσει επιτυχώς το εμπορικό τμήμα για να τα σκάσει. Αυτό είναι το πλαίσιο: “απαραίτητες μεταρρυθμίσεις” για να “πάρει μπρος η ανταγωνιστηκότητα” και άλλα απολυτίκια της Θείας Λειτουργίας της θρησκείας της Αγοράς.
Σε αυτό το πλαίσιο, για το”νιουσρούμ” της AV (κωδική ονομασά των sites για το ανώνυμο αμόρφωτο κακοπληρωμένο και μωροφιλόδοξο digitαριάτο), είδηση για τους αναγνώστες δε μπορεί να είναι π.χ. η κατάθεση της μητέρας του Φύσσα, ούτε ότι η Ουρανία συμμετείχε στα Τάγματα Εφόδου. Είδηση είναι ότι “αδυνάτισε και άλλαξε γκαρνταρόμπα”. Sex and the Shitty”
Να σημειωθεί ότι στη σελίδα της η Athens Voice έκοψε το επίμαχο σημείο του σχολίου του Δερβενιώτη στο οποίο αναφερόταν στον τρόπο με τον οποίο παρουσίαζε την κόρη του αρχηγού της Χρυσής Αυγής.

110019-244991

Απαντώντας ο γνωστός σκιτσογράφος ανάρτησε σχόλιο στην ιστοσελίδα του το οποίο μπορείτε να διαβάσετε εδώ.

Πηγή: info-war.gr

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Νέο Προσκλητήριο Προσλήψεων Εκπαιδευτών Ενηλίκων: Αφορά όλα τα πτυχία ΑΕΙ-ΤΕΙ - Πιστοποιηθείτε άμεσα

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ για Εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ μόρια 2ης ξένης γλώσσας

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 12/9

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

education 1280
«Το σχολείο δεν είναι "χάρη", είναι δικαίωμα»: Μαθητές Ειδικής Αγωγής εκτός τάξης από την πρώτη μέρα
Χωρίς λεωφορεία, χωρίς σχολείο – Δεκάδες μαθητές Ειδικής Αγωγής αποκλεισμένοι από το σχολείο στην Αττική
«Το σχολείο δεν είναι "χάρη", είναι δικαίωμα»: Μαθητές Ειδικής Αγωγής εκτός τάξης από την πρώτη μέρα
ieronimos
Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος: ««Ηρωϊκό το λειτούργημα του εκπαιδευτικού» – Το μήνυμα για τη νέα σχολική χρονιά
«Μαθησιακά και πειθαρχικά προβλήματα, παράλογες απαιτήσεις και κάποιες φορές απαξίωση, καθιστούν την προσπάθειά σας ηρωική»
Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος: ««Ηρωϊκό το λειτούργημα του εκπαιδευτικού» – Το μήνυμα για τη νέα σχολική χρονιά
σημαία της ΔΟΕ
ΔΟΕ: Η υποβάθμιση της δημόσιας εκπαίδευσης απορρέει από πολιτικές αποφάσεις απαξίωσης (Βίντεο)
ΔΟΕ: Κρίσιμα προβλήματα στη δημόσια εκπαίδευση με ελλείψεις προσωπικού και υποδομών
ΔΟΕ: Η υποβάθμιση της δημόσιας εκπαίδευσης απορρέει από πολιτικές αποφάσεις απαξίωσης (Βίντεο)
Εκπαίδευση
Συνεδρίαση του ΚΥΣΔΕ: Ασάφειες, αδικίες και «νέα κανονικότητα» με υπερωρίες για τους εκπαιδευτικούς
Ενημερωτικό του αιρετού στο  ΚΥΣΔΕ Θοδωρή Κατσωνόπουλου για τα κενά στα σχολεία και τις δυσλειτουργίες του εκπαιδευτικού συστήματος
Συνεδρίαση του ΚΥΣΔΕ: Ασάφειες, αδικίες και «νέα κανονικότητα» με υπερωρίες για τους εκπαιδευτικούς