Εφοριακοί εντόπισαν ταμειακή μαϊμου σε πανυγήρι στην Φλώρινα καθώς πήγαν γιαέλεγχοσε μεγάλη εμποροπανήγυρι στο Αμύνταιο.
Το κλιμάκιο των ελεγκτών αποτελούμενο από δύο γυναίκες και έναν άνδρα εφοριακό της ΔΟΥ Φλώρινας όταν διαπίστωσαν την ύπαρξη αδήλωτης ταμειακής μηχανής που έκοβε αποδείξεις οι οποίες δεν φαίνονταν στην Εφορία, άναψαν τα αίματα.
Όταν οι ελεγκτές ανακοίνωσαν στην έμπορο την παράβαση και την ενημέρωσαν πως το προβλεπόμενο πρόστιμο φτάνει στα 2.500 ευρώ, ίδια έγινε έξαλλη ενώ και επαγγελματίες από διπλανούς πάγκους, που άρχισαν να φωνάζουν στους εφοριακούς και να τους ζητούν να φύγουν.
Οι ελεγκτές όπως αναφέρουν οι πληροφορίες έζησαν ένα πραγματικό θρίλερ.
Επί τόπου βρέθηκε αμέσως αστυνομική δύναμη που οδήγησε τους εφοριακούς στο τμήμα, αλλά και την ίδια την έμπορο επειδή, αν και δεν της υπέβαλαν μήνυση οι εφοριακοί, διαπιστώθηκε πως εκκρεμούσαν σε βάρος της άλλες δικαστικές αποφάσεις.
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
Επιστράτευση στην Ελλάδα: Πότε γίνεται, ποιοι καλούνται, ηλικιακά όρια
750 ευρώ σε 170.000 πολίτες - Πάρτε τα με μια μόνο αίτηση και όλα εξα αποστάσεως μέσω golearn
Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς
Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 25/6
ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ