Thumbnail
Σήμερα αναμένεται να ολοκληρωθεί

Σήμερα Τρίτη θα συνεχιστεί η δίκη της Χρυσής Αυγής, οπότε και αναμένεται να ολοκληρωθεί η κατάθεση της Μάγδας Φύσσα.


Η διαδικασία διεκόπη την Παρασκευή, 2 Οκτωβρίου, έπειτα από αίτημα της πολιτικής αγωγής για την προβολή συγκεκριμένου βίντεο από τη δικογραφία. Το δικαστήριο μετά τη διακοπή επανήλθε, οπότε και η πρόεδρος ανακοίνωσε την επανάληψη της διαδικασίας, για σήμερα Τρίτη, 6 Οκτωβρίου.


Πριν τη διακοπή ένταση προκλήθηκε στο δικαστήριο όταν οι δικηγόροι της πολιτικής αγωγής εξέφρασαν την επιθυμία να προβληθεί βίντεο με τον φερόμενο πυρηνάρχη της Νίκαιας Νίκο Πατέλη να μιλά στα μέλη της τοπικής οργάνωσης, για να το σχολιάσει η μάρτυρας.


Το γεγονός, οδήγησε σε αντιπαράθεση με τους συνηγόρους της υπεράσπισης που έφεραν αντιρρήσεις στο να επιδειχθεί το βίντεο έστω και υπό μορφή φωτογραφιών.


Η εισαγγελέας της έδρας εξέφρασε τη γνώμη ότι αυτό το υλικό «πρέπει να προβληθεί την ώρα των αναγνωστέων εγγράφων, ενώ οι μάρτυρες δεν δικαιούνται να κάνουν σχετικά σχόλια καθώς καταθέτουν μόνο για τα γεγονότα που είναι σε γνώση τους». «Ας προβληθούν μόνο φωτογραφίες κι όχι ήχος» είπε.
 
Οι επόμενες συνεδριάσεις του δικαστηρίου, μετά τη σημερινή, είναι στις 8/10, 13/10,15/10, 21/10 και 22/10.


Πηγή: ΑΜΠΕ

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Voucher 750 ευρώ σε εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα - Ανοίγουν οι αιτήσεις

Alfavita.gr: Χρονιά εκτόξευσης το 2025 – Νο1 στην Παιδεία, ανάμεσα στα 10 μεγαλύτερα ενημερωτικά μέσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

ΕΛΜΕ Πειραιά, πλειστηριασμός
Πειραιάς: Κινητοποίηση στις 16/2 ενάντια στον πλειστηριασμό πρώτης κατοικίας εκπαιδευτικού
Στο στόχαστρο των funds μητέρα εκπαιδευτικός με σύζυγο ασθενή - Στάση εργασίας και συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο Μοσχάτο
Πειραιάς: Κινητοποίηση στις 16/2 ενάντια στον πλειστηριασμό πρώτης κατοικίας εκπαιδευτικού
xylodarmos
Χανιά: Καθηγητής δέχθηκε άγρια επίθεση με μπουνιές και κλωτσιές μέσα στο σχολείο
Ποιος προστατεύει στην πράξη τον εκπαιδευτικό όταν το σχολείο μετατρέπεται σε χώρο κινδύνου;
Χανιά: Καθηγητής δέχθηκε άγρια επίθεση με μπουνιές και κλωτσιές μέσα στο σχολείο
ΤΣΙΑΚΟΥΜΗΣ
Έφυγε από τη ζωή, σε ηλικία 66 ετών, ο Παναγιώτης Τσιακούμης, σχολικός σύμβουλος Θεολόγων
Η κηδεία του θα τελεστεί την Τετάρτη 11 Φεβρουαρίου, στις 10:30 το πρωί, στον Ιερό Ναό Αναλήψεως του Χριστού Βόλου
Έφυγε από τη ζωή, σε ηλικία 66 ετών, ο Παναγιώτης Τσιακούμης, σχολικός σύμβουλος Θεολόγων