Αύριο Τρίτη θα ηχήσουν σειρήνες σε όλη την Ελλάδα λόγω της άσκησης Παρμενίων των ενόπλων δυνάμεων. Θα ηχήσουν και οι σειρήνες του συναγερμού για αεροπορική επίθεση.
Οι σειρήνες θα ηχήσουν ν μια φορά στις 11:00 για να σημάνουν την έναρξη του συναγερμού και μια ακόμη φορά στις 11:05 για να σημάνουν τη λήξη.
Στο πλαίσιο της άσκησης που βρίσκεται σε εξέλιξη ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος βρέθηκε το Σάββατο στην Ζ' Μοίρα Αμφιβίων Καταδρομών και την 180 ΜΚ/Β HAWK ενώ την Κυριακή στο Στρατηγείο της 79 ΑΔΤΕ στη Σάμο, καθώς και το ΤΕ Αγίου Κηρύκου, όπου του έγινε ενημέρωση για τις δραστηριότητες της άσκησης.
Επισκέφθηκε, επίσης, το έργο της ΔΙΔΕΡΓΩΝ (πρώην ΜΟΜΑ) στο Καρκινάγρι Ικαρίας, όπου ενημερώθηκε για την πορεία των εργασιών.
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
Τέλος τα παλιά διπλώματα: Τι αλλάζει για όλους τους οδηγούς
Διορισμοί εκπαιδευτικών 2026: Το ΦΕΚ με τα νέα πτυχία που «ξεκλειδώνουν» 10.000 μόνιμες θέσεις
Alfavita Newsroom