Πολύ πιθανό το ενδεχόμενο «διαζυγίου» στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ, θεωρεί η κυβερνητική εκπρόσωπος, Όλγα Γεροβασίλη, τονίζοντας ότι «αν σήμερα εξακολουθήσουν να υπάρχουν δύο απόψεις που συγκρούονται σε κυβερνητικό επίπεδο δεν μπορεί να συνεχιστεί έτσι αυτό».
Δήλωσε ότι «ενδεχομένως όταν χρειαστεί να πάμε σε εκλογές» προσθέτοντας, ωστόσο, ότι αυτή τη στιγμή προέχει η επιστροφή της χώρας στην κανονικότητα. Η κυβερνητική εκπρόσωπος σε συνέντευξή της στον Alpha 98.9 έκανε λόγο για δύο διαφορετικές τάσεις εντός του κόμματος λέγοντας χαρακτηριστικά: «Υπάρχουν δύο απόψεις μέσα στο ΣΥΡΙΖΑ που υπήρχαν από πάντα, μέσα από συλλογικές διαδικασίες όπως αρμόζει θα συζητηθούν αυτά τα ζητήματα».
Παραδέχτηκε ότι είναι πιθανόν να είναι και αναπόφευκτο το διαζύγιο στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ τονίζοντας ότι «δεν είμαι εγώ αυτή που θα το αποφασίσει».
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
Voucher 750 ευρώ σε εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα - Ανοίγουν οι αιτήσεις
Alfavita Newsroom