Δίκη Χ.Α.: «Καθίκι» φώναξε ο πατέρας του Παύλου Φύσσα προς τον Ρουπακιά
Εκρηκτικό το κλίμα στη δίκη της Χρυσής Αυγής

Ένταση επικράτησε κατά τη διάρκεια της δίκης της Χρυσής Αυγής μετά την τοποθέτηση του συνηγόρου του αρχηγού της Χρυσής Αυγής, Τάκη Μιχαλόλια, ο οποίος απάντησε στην τοποθέτηση της συνηγόρου των Ψαράδων στο Πέραμα.

Η Ελένη Ζαφειρίου τόνισε ότι εκτός από τους φυσικούς αυτουργούς έχει άμεση ευθύνη και η ηγετική ομάδα.

Συγκριμένα είπε:

«Μπορούμε να απομονώσουμε το γενικό από το ειδικό; Θα δεχθείτε ότι αυτά τα εγκλήματα δεν έχουν εγκριθεί από τους κατηγορούμενους ηγέτες και βουλευτές; Ότι αυτοί δεν ευθύνονται απέναντι στα θύματα και τις οικογένειές τους;», είπε η συνήγορος και συνέχισε: «Γιατί τα στελέχη της Χρυσής Αυγής τι φοβούνται; Τι επιδιώκουν; Θέλουν να προστατευτούν από την σε βάθος εξέταση των εγκληματικών ενεργειών. Οι κατηγορούμενοι γνωρίζουν τι συμβαίνει και προσπαθούν να αποσώσουν από πάνω τους οποιαδήποτε εγκλήματα. Είναι οι εμπνευστές, οι καθοδηγητές αυτοί που διεύθυναν την ολοκλήρωση των εγκλημάτων. Είναι το πλέον απάνθρωπο μόρφωμα της ιστορίας».

Η απάντηση του Τάκη Μιχαλόλια ο οποίος είπε πως «δεν μπορούν να μιλούν για εγκληματική οργάνωση, οι κατηγορούμενοι φέρονται ως κατηγορούμενοι», εξόργισε τους γονείς του Παύλου Φύσσα με τον πατέρα του να φωνάζει προς τον Γιώργο Ρουπακιά «καθίκι». «Παίρνουν ζωές για αυτό φοβήθηκαν. Έχετε όλα τα δικονομικά στοιχεία για να συμβάλλεται ώστε να πέσει άπλετο φως σε όλα τα σημεία της δίκης. Το αποτελέσματα αυτής της δίκης θα τα παραδώσουμε στα παιδιά μας», συνέχισε η συνήγορος για να ακούσει τους γονείς του Παύλου Φύσσα να της φωνάζουν «Μπράβο κοπέλα μου» και τη μητέρα του αδικοχαμένου μουσικού να βγαίνει με δάκρυα στα μάτια από τη δικαστική αίθουσα.

best of network

σχετικά άρθρα

Ο Ουρανός Κατακόκκινος, θεατρική παράσταση στο Θησείον
Ο Ουρανός Κατακόκκινος, θεατρική παράσταση στο Θησείον
της Λούλας Αναγνωστάκη, Σκηνοθεσία – ερμηνεία: Σοφία Παπουτσόγλου, για περιορισμένο αριθμό παραστάσεων στο θησείον, ΕΝΑ ΘΕΑΤΡΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΕΧΝΕΣ
Ο Ουρανός Κατακόκκινος, θεατρική παράσταση στο Θησείον
Επαναληπτικές εκλογές σε αρκετούς δήμους των Δωδεκανήσων
Επαναληπτικές εκλογές σε αρκετούς δήμους των Δωδεκανήσων
Σε οκτώ δήμους της Δωδεκανήσου θα πραγματοποιηθούν επαναληπτικές εκλογές την ερχομένη Κυριακή για την εκλογή δημάρχων με βάση τα χθεσινά αποτελέσματα.
Επαναληπτικές εκλογές σε αρκετούς δήμους των Δωδεκανήσων