Κατέληξε η 50χρονη διευθύντρια του 2ου Γυμνασίου Ηλιούπολης

Κοινωνία 0

Το μοντέλο που έχασε το πόδι της εξαιτίας ενός ταμπόν μηνύει την εταιρεία

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Ταμπόν

Η Lauren Wasser ένα μοντέλο από την Καλιφόρνια που έχασε το πόδι της από Σύνδρομο Τοξικού Σοκ (ΣΤΣ) μηνυσε την εταιρεία που κατασκευάζει τα ταμπόν τα οποία χρησιμοποιούσε το 2012.  

Το ΣΤΣ είναι μια επιπλοκή βακτηριακής μόλυνσης η οποία μπορεί να αποβεί μοιραία. Μπορεί να συμβεί για διάφορους λόγους, αλλά η πιθανότητα αυξάνεται με τη χρήση του ταμπόν καθώς δημιουργεί ένα περιβάλλον στο οποίο τα βακτήρια μπορούν να αναπτυχθούν.

H Lauren Wasser τον οκτώβριο του 2012 αφού δεν απαντούσε για μια μέρα στα τηλεφωνήματα, βρέθηκε στο σπίτι της απο τους αστυνομικούς και την μητέρα της αναίσθητη στο πάτωμα έχοντας πάθει έμφραγμα και με θερμοκρασία που άγγιζζε τους 42 βαθμούς.

Τη μετέφεραν αμέσως στο νοσοκομείο St John στο Λος Άντζελες. Οι γιατροί δεν μπορούσαν να σταθεροποιήσουν την κατάσταση της. Είχε μολυνθεί από σταφυλόκοκκο λόγω του ταμπόν. Η μόλυνση είχε καταφάει όλο της το σώμα

Οι γιατροί με την πάροδο του χρόνου κατάφεραν να «καθαρίσουν» το κορμί της από τη μόλυνση. Όμως το αίμα σταμάτησε να κυκλοφορεί στα πόδια της. Τώρα σάπιζαν τα πόδια της. Την μετέφεραν σε ειδικό θάλαμο με υπερβαρικό οξυγόνο. Κατάφεραν να κυκλοφορήσει το αίμα. Όμως το δεξί πόδι από το γόνατο και κάτω είχε σαπίσει. Οι γιατροί το ακρωτηρίασαν.

0 Δείτε τα σχόλια

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις στο alfavita.gr

Άνω Λιόσια: Σε σοβαρή κατάσταση η διευθύντρια του 1ου Νηπιαγωγείου – Κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις μετά την επίθεση

Νέο πρόγραμμα ΔΥΠΑ: 8.000 επιδοτούμενες θέσεις εργασίας για ανέργους ηλικίας άνω των 55 ετών

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Viber Ακολουθήστε το Αlfavita στο Viber

κοινωνία