Σε σοβαρή κατάσταση νοσηλεύονται οι δύο Έλληνες αθλητές της εθνικής ομάδας Beach Volley, με τα επόμενα εικοσιτετράωρα να κρίνονται κρίσιμα για την υγεία τους, μετά το τροχαίο που σημειώθηκε, την Κυριακή, στη Χαλκιδική και από το οποίο απεβίωσε ένας Τούρκος αθλητής.
Συγκεκριμένα, δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή ο 25χρονος Στράτος Καββαδάς, καθώς φέρει κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και κατάγματα στο σώμα, ενώ σε καταστολή βρίσκεται ο 22χρονος Αλέξανδρος Αλεξιάδης, που υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση για ενδοκοιλιακή αιμορραγία από ρήξη σπλήνας.
Οι γιατροί ωστόσο είναι αισιόδοξοι, επειδή η φυσική τους κατάσταση, λόγω του αθλητισμού, είναι καλή, γεγονός που μπορεί να βοηθήσει στην ανάρρωσή τους.
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
Νέο Προσκλητήριο Προσλήψεων Εκπαιδευτών Ενηλίκων: Αφορά όλα τα πτυχία ΑΕΙ-ΤΕΙ - Πιστοποιηθείτε άμεσα
Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς
Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 12/9
Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ