Thumbnail
Ο νέος διοικητής του ΙΚΑ

Τη διαβεβαίωση ότι ακόμη κι αν δεν υπάρξει συμφωνία μέχρι το τέλος του μήνα, οι συντάξεις θα καταβληθούν κανονικά, έδωσε ο νέος διοικητής του ΙΚΑ, Γιάννης Θεωνάς.

"Πριν φτάσει το τέλος του μήνα κάνουμε απανωτές συσκέψεις και με τον αναπληρωτή υπουργό Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων μαζί με τον εκπρόσωπο του κρατικού προϋπολογισμού και πάντα βρίσκουμε τις λύσεις που εξασφαλίζουν ότι 100% οι συντάξεις θα είναι διαθέσιμες στην ώρα τους", δήλωσε ο κ. Θεωνάς μιλώντας στην εκπομπή "Κοινωνία Ώρα MEGA".

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Voucher 750 ευρώ σε εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα - Ανοίγουν οι αιτήσεις

Alfavita.gr: Χρονιά εκτόξευσης το 2025 – Νο1 στην Παιδεία, ανάμεσα στα 10 μεγαλύτερα ενημερωτικά μέσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Μαθητικός διαγωνισμός
«Μικρά Ασία – Πόντος: Ενθυμήματα»: Ποια σχολεία βραβεύονται στον 2ο μαθητικό διαγωνισμό
Τα αποτελέσματα του 2ου μαθητικού διαγωνισμού δημιουργίας ιστορικού αφηγήματος και αφίσας με θέμα «Μικρά Ασία – Πόντος: Ενθυμήματα»
«Μικρά Ασία – Πόντος: Ενθυμήματα»: Ποια σχολεία βραβεύονται στον 2ο μαθητικό διαγωνισμό