Να αποβληθεί η πολιτική αγωγή για το αδίκημα της εγκληματικής οργάνωσης πρότεινε η εισαγγελέας της έδρας του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων, υποστηρίζοντας πως το δικαστήριο πρέπει να κάνει δεκτή την ένσταση της υπεράσπισης.
Σύμφωνα με τη naftemporiki.gr είπε η εισαγγελέας Αδαμαντία Οικονόμου, θεωρεί πως η πολιτική αγωγή ακόμα και της οικογένειας Φύσσα θα πρέπει με βάση τη νομολογία των δικαστηρίων να αποβληθεί σχετικά με την ευθύνη της ηγετικής ομάδας που κατηγορείται μόνον για διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης, αντίθετα να παραμείνει στην αίθουσα για όλους τους κατηγορούμενους που έχουν και άλλα αδικήματα πέραν της εγκληματικής οργάνωσης.
Αυτό σημαίνει πως οι βουλευτές που κατηγορούνται για διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης δε θα έχουν απέναντί τους πολιτική αγωγή, σε αντίθεση με τον Γιώργο Ρουπακιά και οι άλλους κατηγορουμένους που κατηγορούνται για ανθρωποκτονία ή απόπειρα ανθρωποκτονίας ή συνέργεια.
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
Τι ήταν ο «παιδοτρίβης» στην Αρχαία Ελλάδα;
Νέο Προσκλητήριο Προσλήψεων Εκπαιδευτών Ενηλίκων: Αφορά όλα τα πτυχία ΑΕΙ-ΤΕΙ - Πιστοποιηθείτε άμεσα
Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς
Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 3/9
Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ