Κοινωνία 0

Χρυσαυγίτες χτύπησαν μετανάστη έξω από τον Κορυδαλλό

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Κινητοποιήσεις

Ομάδα μαυροντυμένων ανδρών χτύπησαν μετανάστη κοντά στην ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα των γυναικείων φυλακών Κορυδαλλού όπου συνεχίζεται σήμερα η δίκη της Χρυσής Αυγής.

Όπως μετάδωσε ο ΣΚΑΙ επικαλούμενος μαρτυρίες συγκεντρωμένων, οι δράστες ήταν μέλη της Χρυσής Αυγής.

Ο  μετανάστης έφυγε αιμόφυρτος από το σημείο. Υπενθυμίζεται ότι αστυνομικές δυνάμεις υπάρχουν μόνο γύρω από την αίθουσα των φυλακών για προληπτικούς λόγους ασφαλείας καθώς στο σημείο βρίσκονται και κινήματα κατά του ρατσισμού που συγκεντρώνονται σιγά σιγά.

Πλήθος φορέων, συνδικάτων, πολιτικών οργανώσεων, δημοτικών κινήσεων, κοινοτήτων μεταναστών και άλλων συλλογικοτήτων, συμμετέχουν στην κινητοποίηση.

0 Δείτε τα σχόλια

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις στο alfavita.gr

Εκτός κάδρου η Α' Λυκείου για την εισαγωγή στα ΑΕΙ – «Τα παιδιά δεν είναι ακόμη ώριμα»

Πώς έλεγαν οι αρχαίοι Έλληνες την κάλτσα;

Η μεγάλη συνέντευξη της Σοφίας Ζαχαράκη στο alfavita.gr: Αναπληρωτές, μισθοί, Πανελλαδικές και νέο Λύκειο (Vidcast)

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Viber Ακολουθήστε το Αlfavita στο Viber

κοινωνία