Thumbnail
Τι γράφει η αγγελία

Ο πρώην υπουργός, Αργύρης Ντινόπουλος, εμφανίζεται να έχει αναρτήσει αγγελία σε ιστοσελίδα ευρέσεως εργασίας. Δεν είναι λίγοι ωστόσο αυτοί που διερωτώνται στο διαδίκτυο σχετικά με το αν η αγγελία είναι αληθινή ή αν κάποιος αποφάσισε να «τρολάρει» κατ’ αυτόν τον τρόπο τον κ. Ντινόπουλο.
Σύμφωνα με δημοσίευμα του enikos.gr η αγγελία για εύρεση εργασίας αναφέρει:

«Πρώην υπουργός, 13 χρόνια εμπειρίας στην πολιτική υπό συνθήκες οικονομικής κρίσης, 15 χρόνια εμπειρίας ως δημοσιογράφος – πολεμικός ανταποκριτής, δικηγόρος, μιλάει αγγλικά και γαλλικά, ειδικός στην επικοινωνία και στη διαχείριση κρίσεων, διοικητικές ικανότητες σε καταστάσεις υψηλού κινδύνου…» είναι μερικά από τα στοιχεία που φέρεται να αναφέρει στην εν λόγω αγγελία ο Αργύρης Ντινόπουλος, προσθέτοντας ότι υπάρχει «η δυνατότητα να μετακομίσει άμεσα».

Η αγγελία για εύρεση εργασίας εμφανίζεται στον ιστότοπο devnetjobs.org, μαζί με αναλυτικό βιογραφικό. Δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμη ωστόσο εάν πρόκειται για αληθινή αγγελία ή όχι.


 
Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου στο Carrefour και κέρδισε 2.000 ευρώ

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΣΟΚ στην Καλλιθέα: Καθηγήτρια Γυμνασίου συνελήφθη για διακίνηση ναρκωτικών σε μαθητές

Πίνακες εκπαιδευτικών ΑΣΕΠ: Το «στοίχημα» για τη Μεγάλη Εβδομάδα

Αλλαγή νόμου: ΝΕΑ εξ αποστάσεως Πιστοποίηση Η/Υ για Προσλήψεις Εκπαιδευτικών

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Πειραιώς, κ. Μιχαήλ Σφακιανάκης
Μιχάλης Σφακιανάκης (Πρόεδρος της Επιτροπής Εθνικού Διαλόγου) στο alfavita.gr: Για τη νέα σύγκλιση της Επιτροπής Εθνικού διαλόγου για την Παιδεία
Εθνικός Διάλογος για την Παιδεία: Σήμερα Τρίτη 7 Απριλίου η νέα σύγκλιση της ολομέλειας της Επιτροπής Εθνικού διαλόγου για την Παιδεία
Μιχάλης Σφακιανάκης (Πρόεδρος της Επιτροπής Εθνικού Διαλόγου) στο alfavita.gr: Για τη νέα σύγκλιση της Επιτροπής Εθνικού διαλόγου για την Παιδεία
εκπαιδευτικοι
Μόνιμοι διορισμοί εκπαιδευτικών 2026: Στις αρχές Μαΐου οι ανακοινώσεις – Τι αλλάζει με τον κανόνα «1 προς 1»
Για τον εκπαιδευτικό κόσμο, το βασικό ερώτημα παραμένει: θα καλυφθούν ουσιαστικά τα κενά των σχολείων;
Μόνιμοι διορισμοί εκπαιδευτικών 2026: Στις αρχές Μαΐου οι ανακοινώσεις – Τι αλλάζει με τον κανόνα «1 προς 1»