Thumbnail
ΗΠΑ

Μια νοσοκόμα από το Κουίνς συνελήφθη την Τετάρτη, την ώρα που ήταν έτοιμη να επιβιβαστεί σε αεροπλάνο και να αφήσει το φρικτό της έγκλημα πίσω της. Ποιο ήταν αυτό; Όπως αποκάλυψε η αστυνομία, η απίστευτη νοσοκόμα έκανε μπάνιο ένα κοριτσάκι 22 μηνών. Όμως το νερό ήταν τόσο καυτό, που το δερματάκι της ξεφλούδιζε, κι έτσι το μωρό δεν άντεξε.

Ήταν η δεύτερη μέρα που η 54χρονη Ολουγεμίσι Αντεμπάγιο, είχε αναλάβει τη φροντίδα της μικρής Ναόμι Μοντεσίρε, στο σπίτι της οικογένειας. Το μωρό γεννήθηκε πρόωρα μετά από μόλις 25 εβδομάδες και του έγινε τραχειοτομή, με αποτέλεσμα να αναπνέει με ειδικό σωληνάκι. Όπως αποκάλυψε η γιαγιά της μικρής Ναόμι, παρά το γεγονός πως πέρασε τον πρώτο χρόνο της ζωής της στο νοσοκομείο, χρειαζόταν ακόμα το σωληνάκι για να τρέφεται.

Το περασμένο Σάββατο το απόγευμα, η Αντεμπάγιο αποπειράθηκε να κάνει μπάνιο τη μικρή, ενώ η γιαγιά της βρισκόταν σε κοντινή βιβλιοθήκη, όταν έλαβε το τραγικό τηλεφώνημα της νοσοκόμας. «Το νερό ήταν τόσο καυτό που της κοβόταν η ανάσα και δεν μπορούσε να φωνάξει» είπε η γιαγιά.

«Όταν έφτασα σπίτι, η γυναίκα έτρεχε γύρω γύρω μαζεύοντας κομμάτια δέρματος. Ήταν στο πάτωμα, στην μπανιέρα» είπε. Το μωρό διεκομίσθη στο νοσοκομείο με εγκαύματα 2ου και 3ου βαθμού σε πάνω από το 50% του σώματός του.

Το άτυχο κοριτσάκι πέθανε τη Δευτέρα. Η Αντεμπάγιο, συνελήφθη την Τετάρτη, την ώρα που προσπαθούσε να επιβιβαστεί σε πτήση για τη Νιγηρία και της απαγγέλθηκαν κατηγορίες για ανθρωποκτονία.

Η νοσοκόμα ισχυρίζεται πως δοκίμασε πρώτα το νερό με το χέρι της και πως πρόκειται για ατύχημα, ενώ ο πατέρας του μωρού λέει πως ψεύδεται και γι' αυτό το λόγο επιχείρησε να φύγει από τη χώρα.

Την ίδια ώρα, η φρικιαστική ιατροδικαστική εξέταση έδειξε πως το μωρό καλύφθηκε τουλάχιστον μέχρι τη μεσούλα του, από νερό 55 βαθμών Κελσίου για περίπου μισό λεπτό!

Οι αρχές πιστεύουν πως η ανθροποκτονία έγινε από πρόθεση, όμως ακόμα δεν έχουν καταφέρει να έχουν κάποια ιδέα όσο αφορά στο κίνητρο της Αντεμπάγιο.
 
Πηγή: Πρώτο Θέμα
 
Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου στο Carrefour και κέρδισε 200 ευρώ

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Τράπεζα Πειραιώς: Πολύ σημαντική ανακοίνωση για όλους - Τι πρέπει να κάνετε άμεσα

Πόλεμος: O χάρτης του gov.gr με τα ασφαλή σημεία συγκέντρωσης στην Ελλάδα

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 18/6

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

ΙΡΑΝ ΙΣΡΑΗΛ
Σύμβουλος Τραμπ: «Μόλις είδαμε το νέο Περλ Χάρμπορ – Το Ισραήλ βαδίζει στην αυτοκαταστροφή»
«Αυτό δεν τελειώνει χωρίς την καταστροφή του Ισραήλ»: Σενάρια ολικής ρήξης στη Μέση Ανατολή από πρώην αξιωματούχο του Πενταγώνου – Πυρηνική απειλή...
Σύμβουλος Τραμπ: «Μόλις είδαμε το νέο Περλ Χάρμπορ – Το Ισραήλ βαδίζει στην αυτοκαταστροφή»
ilikiomeni
Κρήτη: Παιδιά κατέγραψαν κακοποίηση της μητέρας τους με κάμερα από τη φροντίστριά της
Καταγγελίες για κακοποίηση ηλικιωμένης - Τα παιδιά της ηλικιωμένης τοποθέτησαν κάμερα στο σπίτι, η οποία κατέγραψε τα περιστατικά κακοποίησης
Κρήτη: Παιδιά κατέγραψαν κακοποίηση της μητέρας τους με κάμερα από τη φροντίστριά της
Το Πανεπιστήμιο Αθηνών (ΕΚΠΑ)
ΕΚΠΑ: Ξεκίνησε ο 3ος Φοιτητικός Διαγωνισμός Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας
Υποστήριξη, εκπαίδευση, δικτύωση και έπαθλα 12.000€ για φοιτητές με καινοτόμες ιδέες – Αιτήσεις έως 12 Οκτωβρίου 2025
ΕΚΠΑ: Ξεκίνησε ο 3ος Φοιτητικός Διαγωνισμός Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας
taksi
Στο στόχαστρο διαρρηκτών σχολεία της Ζακύνθου – Η αγωνία των διευθυντών για τις σχολικές υποδομές
Απόπειρα διάρρηξης στο Δημοτικό Σχολείο Λιθακιάς – Ο συναγερμός έσωσε την κατάσταση
Στο στόχαστρο διαρρηκτών σχολεία της Ζακύνθου – Η αγωνία των διευθυντών για τις σχολικές υποδομές