Thumbnail
Χέρι - χέρι με τους Χρυσαυγίτες οι μεταλλωρύχοι της Κασσάνδρας

Με αφορμή την πορεία που έκαναν την Πέμπτη οι Μεταλλωρύχοι της Χαλκδιδικής στο κέντρο της Αθήνας, υπερ της εξόρυξης Χρυσού στις Σκουριές και της καταστροφής του περιββάλοντος για χάρη των συμφερόντων της El dorado Gold και του Μπόμπολα, θυμίζουμε την "θερμή" συνάντηση που είχε ένα κομμάτι τους με τον Ηλία Κασιδιάρη και την "συναγωνιστική" Χρυσή Αυγή το 2013.

Οι αντιπρόσωποι του Σωματείου Εργαζομένων Υπογειτών των Μεταλλείων Κασσάνδρας  και συγκεκριμένα ο πρόεδρος του Σωματείου, Άγγελος Δεληγιόβας και ο Γραμματέας Γεώργιος Αρβανίτης είχαν συναντηθεί με τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής, Ηλία Κασιδιάρη, Πολύβιο Ζησιμόπουλο και Αντώνη Γρέγο

Όπως ανέφερε και η ιστοσελίδα του νεοναζιστικού μορφώματος  "Οι αντιπρόσωποι των εργαζομένων εξέθεσαν στους συναγωνιστές τις δύσκολες συνθήκες στις οποίες εργάζονται και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν καθημερινά. Εξέφρασαν την πεποίθηση πως η εξόρυξη χρυσού στην Χαλκιδική είναι μια πολύ σημαντική δραστηριότητα, η οποία δίνει εργασία σε χιλιάδες οικογένειες του νομού, δραστηριότητα που δεν πρέπει να παύσει. Επίσης, κατήγγειλαν πως έχουν γίνει δέκτες απειλών και κατατρομοκράτησης από γνωστούς αριστερούς κύκλους, γιατί επιμένουν να στηρίζουν την εργασία των μεταλλωρύχων στο νομό, κύκλοι που έχουν δαιμονοποιήσει τους εργαζομένους στην εξόρυξη χρυσού και τους αντιπροσώπους τους.
Οι συναγωνιστές δήλωσαν απερίφραστα την απόλυτη στήριξή τους στους εργαζόμενους και στα δίκαιά τους, καθώς και ότι θα στηρίξουν τα δίκαια αιτήματά τους εντός και εκτός Βουλής."

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Voucher 750€: Βγήκε το ΤΕΛΙΚΟ Μητρώο Ωφελουμένων - ΞΕΚΙΝΗΣΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΣΤΟ GOLEARN

Αλλαγή νόμου: ΝΕΑ εξ αποστάσεως Πιστοποίηση Η/Υ για Προσλήψεις Εκπαιδευτικών

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Νεκτάριος Φαρμάκης
Νεκτάριος Φαρμάκης: Εξασφαλισμένη η μεταφορά 509 μαθητών Ειδικής Αγωγής στην Αχαΐα
Τα επίσημα στοιχεία για τα σχολικά δρομολόγια στην Αχαΐα παρουσίασε στη Βουλή ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας, Νεκτάριος Φαρμάκης
Νεκτάριος Φαρμάκης: Εξασφαλισμένη η μεταφορά 509 μαθητών Ειδικής Αγωγής στην Αχαΐα
ilikiomeni
Ξυλοδαρμός 82χρονου από τη σύζυγό του : «Έχει γκομενιλίκια και θέλει να με πετάξει έξω από το σπίτι»
«Έχει γκομενιλίκια και θέλει να με πετάξει έξω από το σπίτι» – Τι υποστήριξε η 77χρονη που κατηγορήθηκε ότι ξυλοκόπησε τον 82χρονο σύζυγό της
Ξυλοδαρμός 82χρονου από τη σύζυγό του : «Έχει γκομενιλίκια και θέλει να με πετάξει έξω από το σπίτι»
ΔΥΠΑ
EKTAKTO: Κλείνουν οι θέσεις στο VOUCHER ΔΥΠΑ 750€ - Που έχει ανοικτές
Κλείνουν οι θέσεις για τους ωφελούμενους του Voucher της ΔΥΠΑ - ΔΕΙΤΕ ΠΟΥ Υπάρχουν ανοικτές ώστε να ξεκινήσετε άμεσα - Ξεκινήστε πρώτοι για να πάρετε...
EKTAKTO: Κλείνουν οι θέσεις στο VOUCHER ΔΥΠΑ 750€ - Που έχει ανοικτές
Τζέι Ντι Βανς, Μπενιαμίν Νετανιάχου
Πυρά Βανς κατά Νετανιάχου: «Πούλησες στον Τραμπ έναν εύκολο πόλεμο»
Ο Βανς «αδειάζει» τον Νετανιάχου για το Ιράν - Το παρασκήνιο της επικοινωνίας του Αμερικανού Αντιπροέδρου με τον «Μπίμπι»
Πυρά Βανς κατά Νετανιάχου: «Πούλησες στον Τραμπ έναν εύκολο πόλεμο»