Thumbnail
Βαγγέλης Γιακουμάκης

Αποκαλύφθηκαν οι διάλογοι των έξι νεαρών συμφοιτητών του Βαγγέλη Γιακουμάκη από την Κρήτη. Η ΕΛ.ΑΣ. κατέγραψε τις τηλεφωνικές τους συνομιλίες με τους γνωστούς "κοριούς".

«Οι μ........ πάνε να μας φορτώσουν την αυτοκτονία του Βαγγέλη», «εμείς τι φταίμε, μας μπλέκουν άδικα», «ακούνε όλες τις διαδόσεις του κόσμου», «γιατί τα φορτώνουν όλα σ’ εμάς;», «δεν κάναμε τίποτα, μόνο πλάκα», «εμείς τον ψάχναμε και τώρα μας κατηγορούν», «παίζαμε με τον Βαγγέλη και μας βγάζουν τραμπούκους», είναι κάποιες από τις φράσεις που έχει καταγράψει η ελληνική αστυνομία από τις συνομιλίες της παρέας της Γαλακτοκομικής Σχολής Ιωαννίων.

Οι χειριστές των «κοριών» έστελναν τα δεκάδες CDs στους αξιωματικούς που χειρίζονταν την υπόθεση, οι οποίοι ουσιαστικά «άκουγαν» τους ύποπτους νεαρούς, με μικρή καθυστέρηση ημερών.

Ολες αυτές τις μέρες, στελέχη της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων ακούν και απομαγνητοφωνούν τις συνομιλίες των νεαρών, προκειμένου το υλικό να συμπεριληφθεί στην ογκωδέστατη δικογραφία. Σύμφωνα με αρμόδιους αξιωματικούς, από αυτές τις επικοινωνίες δεν προκύπτουν προς το παρόν ύποπτες αναφορές, που θα μπορούσαν να αναδεικνύουν προσπάθειες συγκάλυψης εγκληματικής ενέργειας ή συμφωνίας κοινών θέσεων χειρισμού της υπόθεσης. Οι επισυνδέσεις αφορούσαν σε νεαρούς που είχαν φοιτήσει στη σχολή τον προηγούμενο χρόνο, ανάμεσά τους και ο φαντάρος, που φαίνεται να είχαν πρωταγωνιστικό ρόλο στα καταγγελλόμενα περιστατικά εκφοβισμού, και κάποιοι καινούργιοι της νέας φοιτητικής περιόδου. Το ενδιαφέρον, που εντοπίζεται σε αυτό το πεδίο ερευνών, είναι πως όλοι οι νεαροί είχαν συνομιλίες μεταξύ τους την περίοδο καταγραφής αυτών των συνομιλιών.

Η απομαγνητοφώνηση των συνομιλιών θα ολοκληρωθεί τηη Μεγάλη Εβδομάδα και μετά το Πάσχα θα καταθέσουν οι έξι συμφοιτητές του Βαγγέλη Γιακουμάκη. Ο αρμόδιος εισαγγελέας φαίνεται να έχει πει πως θέλει η μητέρα του άτυχου παιδιού και τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας να καταθέσουν τελευταία, όταν έχουν ολοκληρωθεί ο κύκλος των καταθέσεων μαρτύρων και η ιατροδικαστική έκθεση.

Γράψου στο Newsletter του Carrefour και κέρδισε δωροεπιταγές αξίας 2.000€

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 10/5

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 10/5

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Arxaia-Athina
Αρχαία Αθήνα: Δολοφονίες και ξύλο για πόρνες - Η παρανομία και ο υπόκοσμος της Κλασικής Περιόδου
Αν ρίξουμε μία ματιά στους δικανικούς λόγους της εποχής, αυτοί είναι γεμάτοι από δολοφονίες, ξυλοδαρμούς και ένα σωρό άλλα εγκλήματα και απατεωνιές
Αρχαία Αθήνα: Δολοφονίες και ξύλο για πόρνες - Η παρανομία και ο υπόκοσμος της Κλασικής Περιόδου
Διέσχισε κάθετα την Κρήτη
Διέσχισε κάθετα την Κρήτη με τα πόδια: Έκανε 19 ώρες να φτάσει στα Σφακιά!
Περπάτησε 92,5 χιλιόμετρα σε μια διαδρομή με δύσκολα κομμάτια και έφτασε στον προορισμό του μετά από σχεδόν 19 ώρες.
Διέσχισε κάθετα την Κρήτη με τα πόδια: Έκανε 19 ώρες να φτάσει στα Σφακιά!