Κοινωνία 0

Δις ισόβια στον δολοφόνο της Ραφήνας

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Είχε σφάξει και διαμελίσει τη γιαγιά του

Σε δις ισόβια καταδικάστηκε ο 30χρονος που τον Αύγουστο του 2013 είχε δολοφονήσει και διαμελίσει την γιαγιά του, το άψυχο σώμα της οποίας βρέθηκε σε κάδο απορριμμάτων στη Ραφήνα.   

Οι δικαστές έκριναν ένοχο τον 30χρονο Φώτη Λυρόπουλο  για ανθρωποκτονία από πρόθεση και ληστεία τελεσθείσα με ιδιαίτερη σκληρότητα και τον καταδίκασαν σε δις ισόβια και επιπλέον τέσσερα χρόνια για οπλοχρησία.   

Ανατριχιαστική ήταν η περιγραφή του εγκλήματος από τον αδελφό του θύματος που είπε στην Εσπρέσο:  "Την τράβηξε από τα μαλλιά και της κάρφωσε το μαχαίρι στο στήθος. Την έσφαξε κυριολεκτικά και την έκανε κομμάτια. Όταν δεν χώραγε κάποιο κομμάτι στο σακβουαγιάζ, έσπαγε το κόκαλο και το έχωνε μέσα".

Ο Λυρόπουλος δολοφόνησε τη γιαγιά του στα Πατήσια όπου διέμενε λόγω οικονομικών οικογενειακών θεμάτων και μετέφερε το πτώμα στη Ραφήνα, περιοχή που γνώριζε, αφού με τη σύντροφο του και τα παιδιά της, διαμένουν σε περιοχή της Ανατολικής Αττικης.

Μάλιστα ο δράστης, για να αποπροσανατολίσει την έρευνα των διωκτικών Αρχών και να δημιουργήσει την εντύπωση ληστείας, ερεύνησε επιλεκτικά τους χώρους του διαμερίσματος και αφαίρεσε κοσμήματα, τα οποία εκποίησε τις επόμενες ημέρες σε διάφορα ενεχυροδανειστήρια της περιοχής.

Πηγή: lifo.gr

0 Δείτε τα σχόλια

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις στο alfavita.gr

Νέα σχολική χρονιά 2026-2027: «Κλείδωσε» ο αγιασμός και η επιστροφή των μαθητών στα θρανία

Σκάνδαλο στην Εθνική Σχολή Δικαστών: Υποψήφιος γραμματέας πιάστηκε με πλαστό πτυχίο

Νέες ταυτότητες: Τι ισχύει για όσους δεν έχουν βγάλει μετά τις 3 Αυγούστου

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Viber Ακολουθήστε το Αlfavita στο Viber

κοινωνία