Thumbnail
Μετά από έγκριση του Αλέξη Τσίπρα

Ολοκληρώθηκε η συνάντηση του υφυπουργού Αθλητιμού  Σταύρου Κοντονή με τους προέδρους της Σούπερ Λιγκ, Γιώργο Μποροβήλο και της Foootball League, Σπύρο Καλογιάννη, καθώς και με τον αναπληρωτή πρόεδρο της ΕΠΟ, Βαγγέλη Τοπολιάτη (ο πρόεδρος Γιώργος Γκιρτζίκης έχει υποχρεώσεις στο εξωτερικό) με θέμα την αντιμετώπιση της βίας.

Σύμφωνα με τις δηλώσεις των προέδρων, ο Υφυπουργός τους ανακοίνωσε ότι αναβάλλεται η προσεχής ποδοσφαιρική αγωνιστική ενώ τόνισε ότι θα «παταχθεί η βια στα γήπεδα και θα εφαρμοστεί ο νόμος».

Σύμφωνα με tovima.gr, ο κ.Κοντονής μετά το πέρας της συνάντησης έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Είχα μία μακρά συνάντηση με τους προέδρους. Τους εξέθεσα τα προβλήματα που έχουν προκύψει και την δυσάρεστη θέση που έχει βρεθεί η κυβέρνηση για την πάταξη της βίας. Στις 17:00 θα συναντηθώ και με τον ΠΣΑΠ. Στις 18:00 θα συναντήσω τον πρωθυπουργό και θα κάνουμε τις ανακοινώσεις».

Ο Κοντονής εστίασε στην εφαρμογή του ηλεκτρονικού εισιτηρίου σε όλα τα γήπεδα αλλά και στον έλεγχο των οπαδών από το σύστημα καμερών. Επίσης ζήτησε τη διάλυση των συνέσμων ογανωμένων οπαδών και τη μετατροπή τους σε λέσχες με ευθύνη των ΠΑΕ.

Η επ' αόριστον αναβολή των Εθνικών πρωταθλημάτων έγινε για την ώρα αναβολή μιας Κυριακής με τον Σταύρο Κοντονή να καλεί τους παράγοντες του ελληνικού ποδοσφαίρου να συμπαρασταθούν στην προσπάθεια επίλυσης του χρόνιου προβλήματος που ταλαιπωρεί το άθλημα στη χώρα μας. Ο Υφυπουργός ανανέωσε το «ραντεβού» του με τους θεσμικούς παράγοντες του ελληνικού ποδοσφαίρου για την ερχόμενη Τετάρτη, προκειμένου να συνεχιστούν οι συζητήσεις.

 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΑΣΕΠ: Σε 2 ημέρες ΕΥΚΟΛΟ Online Proficiency GOLEARN ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση (Μόνο 10 ημέρες έμειναν για την ΑΛΛΑΓΗ!)

Παν.Πατρών: Ανακοινώθηκε το 1ο σε Ελλάδα Μοριοδοτούμενο Πανεπιστημιακό σεμινάριο στην Τεχνητή Νοημοσύνη για εκπαιδευτικούς

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 15/5

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Ρούτερ
«Wi-Fi»: Τι σημαίνει - Ο μύθος, η τεχνική του ονομασία και η αλήθεια
Οι περισσότεροι άνθρωποι βασίζονται στο Wi-Fi κάθε μέρα, για τη δουλειά μας, την πρόσβαση στις ειδήσεις, την περιήγηση στα social media, ωστόσο είναι...
«Wi-Fi»: Τι σημαίνει - Ο μύθος, η τεχνική του ονομασία και η αλήθεια