Thumbnail
Δημοσκόπηση της Bild

Μόλις ένας στους πέντε Γερμανούς (21%) τάσσεται υπέρ της παράτασης της οικονομικής βοήθειας προς την Ελλάδα, σύμφωνα με δημοσκόπηση της INSA για τη γερμανική εφημερίδα Bild.

«Η μεγάλη πλειοψηφία απορρίπτει τη συνέχιση της βοήθειας για την Ελλάδα. Η πραγματική πλειοψηφία των πολιτών και η πιθανή κοινοβουλευτική πλειοψηφία βρίσκονται ουσιαστικά σε αντίφαση. Αυτό μπορεί να συμβεί, αλλά θα μπορούσε να έχει δραματικές συνέπειες, εάν γίνει ο κανόνας» σχολιάζει ο επικεφαλής της INSA Χέρμαν Μπίνκερτ.

Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα της Bild, το 36% των Γερμανών που υποστηρίζουν τη συνέχιση της βοήθειας είναι ψηφοφόροι της Αριστεράς, το 32% των Πρασίνων και το 26% των Σοσιαλδημοκρατών (SPD).

Ψηφοφόροι των Χριστιανοδημοκρατών/ Χριστιανοκοινωνιστών (CDU/CSU) είναι μόνο το 11% και των Φιλελευθέρων (FDP) το 22%, ενώ ιδιαίτερα χαμηλό είναι το ποσοστό μεταξύ των ανδρών, των νέων και των κατοίκων της δυτικής Γερμανίας.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Νέο Προσκλητήριο Προσλήψεων Εκπαιδευτών Ενηλίκων: Αφορά όλα τα πτυχία ΑΕΙ-ΤΕΙ - Πιστοποιηθείτε άμεσα

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ για Εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ μόρια 2ης ξένης γλώσσας

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 22/10

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

σαββοπουλος
Το τελευταίο αντίο στον Διονύση Σαββόπουλο - Δημοσία δαπάνη η κηδεία του
Το Σάββατο 25 Οκτωβρίου, στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών, η Ελλάδα αποχαιρετά έναν από τους πιο εμβληματικούς τραγουδοποιούς της σύγχρονης ιστορίας της
Το τελευταίο αντίο στον Διονύση Σαββόπουλο - Δημοσία δαπάνη η κηδεία του
φιλολογοι
Δημόσιο σχολείο και εργασιακά δικαιώματα στο επίκεντρο της ΑΣΕ Θήβας - «Ο Σύλλογος πρέπει να παραμείνει στα χέρια των εκπαιδευτικών»
Θήβα: Η Αγωνιστική Συσπείρωση Εκπαιδευτικών καλεί τους συναδέλφους να στηρίξουν τον Σύλλογο «Ο Πίνδαρος»
Δημόσιο σχολείο και εργασιακά δικαιώματα στο επίκεντρο της ΑΣΕ Θήβας - «Ο Σύλλογος πρέπει να παραμείνει στα χέρια των εκπαιδευτικών»