Thumbnail
«Είμαι καθαρός» έλεγε σήμερα το πρωί ο ίδιος ο Τράγκας

Συντάκτης: Δημήτρης Κανελλόπουλος - efsyn.gr

Είναι τόσο παθιασμένος εναντίον του Αλέξη Τσίπρα ο Γιώργος Τράγκας κάθε πρωί στον «Real FM», που στο τέλος ηχεί απολαυστικός. Λέει βέβαια μερικές φορές και κάποια πράγματα που δεν πρέπει, όπως για τα νησιά που θα χάσει η χώρα αν βγει ο ΣΥΡΙΖΑ, του βάζει όμως μετά τις φωνές ο Νίκος Χατζηνικολάου (επιπλήττοντας τον και on air) και μαζεύεται.

Η εκπομπή λοιπόν του Γιώργου Τράγκα τα πρωινά στον Real FM είναι η πρώτη σε ακροαματικότητα, σε όλα τα αθηναϊκά ραδιόφωνα. Με ένα ποσοστό γύρω στο 14,8%. Και είναι η ραδιοφωνική εκπομπή με τους περισσότερους ακροατές πανελλαδικώς σε απόλυτο αριθμό. Συγχαρητήρια σε όλους, τον παραγωγό και τους ακροατές. Πέτυχαν την πρωτιά.  

«Είμαι καθαρός» έλεγε σήμερα το πρωί ο ίδιος ο Τράγκας, «δεν παίζω παιχνίδια» υποστήριξε κι εμείς, ναι, τον πιστεύουμε #not. Δεν καταλαβαίνω ωστόσο εκείνους που εκπλήσσονται. Οι «κωλοτούμπες» του δεν είναι κάτι το καινούργιο. Κάτω τα χέρια από τον Τράγκα λοιπόν.

Ειδικά οι Συριζαίοι ας χαλαρώσουν, μην εκνευρίζονται και στέλνουν οργισμένα SMS στο σταθμό. Καλό τους κάνει άλλωστε. Και αυτός, αλλά και ο Θόδωρος Πάγκαλος στο «Βήμα 99.5» τις Τρίτες είναι ταμάμ. Κάθε λέξη τους και προσθέτουν πόντους στον ΣΥΡΙΖΑ. Αντί να τους ανάβουν λαμπάδα, κάθονται και τους κατηγορούν.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Πανελλήνιες: Πανωλεθρία στα Τμήματα Φυσικής και Μαθηματικών με "βροχή" κενών θέσεων

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - έως 29 Απριλίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 29/4

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα