Thumbnail
Σύμφωνα με τις φθινοπωριννές οικονομικές προβλέψεις

Σύμφωνα με τις φθινοπωρινές οικονομικές προβλέψεις της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, η αύξηση του πραγματικού ΑΕΠ αναμένεται να ανέλθει στο 1,3% από 1,7% που ήταν η αρχική πρόβλεψη στην ΕΕ και 0,8% από 1,2% στην Ευρωζώνη για το 2014.

Τα στοιχεία επιβεβαιώνουν τον ισχνό αναπτυξιακό ρυθμό των χωρών της ΕΕ που βρίσκεται στο επίκεντρο των παγκόσμιων οικονομικών εξελίξεων και των γεωπολιτικών κινδύνων.

Η έκθεση επίσης προβλέπει ότι η ύφεση στην ευρωζώνη θα συνεχιστεί και οτι η ανεργία θα παραμείνει σε υψηλά επίπεδα. Η συνεχιζόμενη αδυναμία της Γαλλικής και της Ιταλικής οικονομίας θα φρενάρουν την ανάκαμψη, αναφέρει.

EU cuts eurozone growth forecast for this year to 0.8% from 1.2%, and 2015's to to 1.1% from 1.7% http://t.co/81OCWmU0z0

— Pedro da Costa (@pdacosta) November 4, 2014

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Νέο Προσκλητήριο Προσλήψεων Εκπαιδευτών Ενηλίκων: Αφορά όλα τα πτυχία ΑΕΙ-ΤΕΙ - Πιστοποιηθείτε άμεσα

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ για Εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ μόρια 2ης ξένης γλώσσας

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 11/10

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

αθηνα
Τα μέτρα στήριξης για ιδιοκτήτες και ενοικιαστές - Πρώτο βήμα η επιστροφή ενοικίου τον Νοέμβριο
Το σχέδιο, το οποίο παρουσιάστηκε μέσα από το προσχέδιο του κρατικού Προϋπολογισμού του 2026, περιλαμβάνει δέκα νέα μέτρα συνολικού ύψους περίπου 500...
Τα μέτρα στήριξης για ιδιοκτήτες και ενοικιαστές - Πρώτο βήμα η επιστροφή ενοικίου τον Νοέμβριο
μπέργκερ
Υπερ-επεξεργασμένα τρόφιμα και ανάπτυξη της γνάθου: Τι δείχνουν οι επιστημονικές μελέτες

Οι ειδικοί προειδοποιούν συστηματικά για τις αρνητικές επιπτώσεις που έχει στην υγεία...

Υπερ-επεξεργασμένα τρόφιμα και ανάπτυξη της γνάθου: Τι δείχνουν οι επιστημονικές μελέτες