Το κάτι άλλο επικράτησε στην εθνική οδό Ηρακλείου-Αγίου Νικολάου στην Κρήτη, λίγο μετά τη γέφυρα της Κνωσού αφού ένα ισχυρό σοκ περίμενε τους διερχόμενους οδηγούς: το οδόστρωμα γέμισε από χαρτονομίσματα του ευρώ.
Ο αέρας είχε παρασύρει δεκάδες χαρτονομίσματα τα οποία σκόρπισαν στο οδόστρωμα, ενώ οι οδηγοί που είχαν μείνει άναυδοι από το ασυνήθιστο θέαμα είδαν δυο πανικόβλητους άνδρες να τρέχουν ανάμεσα στα αυτοκίνητά τους προσπαθώντας να τα μαζέψουν πριν σκορπίσουν σε μακρινά σημεία!
Όπως αποδείχθηκε, ήταν οι επιβάτες μιας μοτοσικλέτας που νωρίτερα είχαν κάνει ανάληψη μεγάλου χρηματικού ποσού. Τα χρήματα, όμως, τους έπεσαν στη διαδρομή προκαλώντας σκηνικό… ταινίας του Χόλιγουντ! Ευτυχώς, το πήραν αμέσως είδηση και με την βοήθεια και άλλων περαστικών, μάζεψαν ολόκληρο το ποσό.
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
Νέο Προσκλητήριο Προσλήψεων Εκπαιδευτών Ενηλίκων: Αφορά όλα τα πτυχία ΑΕΙ-ΤΕΙ - Πιστοποιηθείτε άμεσα
Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς
Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 11/10
Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ