Σακουλάκια με... ηρωίνη μοίραζε στο νηπιαγωγείο μια τετράχρονη από τις ΗΠΑ, νομίζοντας ότι είναι καραμέλες.
Στη σύλληψη μιας νεαρής γυναίκας, η 4χρονη κόρη της οποίας μοίραζε στο νηπιαγωγείο σακουλάκια με... ηρωίνη, νομίζοντας ότι είναι γλυκίσματα, προχώρησαν οι αμερικανικές Αρχές.
Η αστυνομία κλήθηκε το μεσημέρι στον παιδικό σταθμό Χίκορι Τρι, στην πόλη Σέλμπιβιλ, όταν οι νηπιαγωγοί κατάλαβαν ότι πολλά από τα παιδιά είχαν στην κατοχή τους σακουλάκια με μια λευκή σκόνη. Οι αστυνομικοί παρέλαβαν τα ύποπτα «δώρα» και από τις εργαστηριακές αναλύσεις διαπίστωσαν ότι περιείχαν ηρωίνη.
Η τετράχρονη μετέφερε τα ναρκωτικά στο σχολείο εν αγνοία της, μέσα σε σακίδιο που της έδωσε η μητέρα της την τελευταία στιγμή, όταν είδε ότι το δικό της είχε καταστραφεί κατά τη διάρκεια της νύχτας από τον σκύλο της οικογένειας.
«Νομίζοντας ότι περιείχαν γλυκά, άρχισε να τα μοιράζει στους φίλους της» ανέφεραν οι αστυνομικοί.
Τα παιδιά δεν πρόλαβαν να ανοίξουν τα σακουλάκια. Ορισμένα μεταφέρθηκαν σε νοσοκομείο για προληπτικούς λόγους, όμως όλα επέστρεψαν στα σπίτια τους αφού υποβλήθηκαν σε εξετάσεις.
Συνολικά μέσα στο σακίδιο υπήρχαν 249 σακουλάκια, συνολικού βάρους 3.735 γραμμαρίων.
Η μητέρα της, η 30χρονη Άσλεϊ Ταλ, συνελήφθη και κατηγορείται για κατοχή ναρκωτικών ουσιών και έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο.
alfavita.gr με πληροφορίες από in.gr ΑΠΕ/Γαλλικό
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
2ος Πανελλήνιος γραπτός διαγωνισμός: Βγήκε η προκήρυξη - Αιτήσεις από 29/4 έως 14/5
Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς
Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 5/05
ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση
ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ