Προαύλιο σχολείο βομβαρδίστηκε στα ανατολικά της Ουκρανίας , στην πόλη Ντόνετσκ και σύμφωνα με αναφορές υπάρχουν τέσσερις νεκροί.
Μεταξύ των θυμάτων βρίσκονται ένας εκπαιδευτικός και ένας γονέας.
Το Ντονέτσκ, πρωτεύουσα της μίας εκ των δύο ουκρανικών επαρχιών στις οποίες έχει ξεσπάσει εξέγερση ενάντια στην Κυβέρνηση της Ουκρανίας που στηρίζουν οι νεοναζί, βρίσκεται στα χέρια των ανταρτών, ωστόσο το αεροδρόμιο και τα περίχωρα ελέγχονται ακόμη από τις ουκρανικές κυβερνητικές στρατιωτικές δυνάμεις.
Ανταποκριτής του Ρόιτερς είδε μια τρύπα από την έκρηξη στην αυλή του σχολείου αριθμός 57 στην περιοχή Κιέβσκι του Ντονέτσκ και άλλον έναν κρατήρα σε κοντινό δρόμο.
Άλλοι έξι άνθρωποι σκοτώθηκαν και ένας τραυματίσθηκε σε ταξί το οποίο επλήγη από μια ρουκέτα, διευκρινίσθηκε σε ανακοίνωση της περιφερειακής διοίκησης.
Όσον αφορά την εκεχειρία, το παρακάτω βίντεο δείχνει αυτό το οποίο πραγματικά συμβαίνει στην αεροδρόμιο του Ντόνετσκ τις τελευταίες μέρες.
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
2ος Πανελλήνιος γραπτός διαγωνισμός: Βγήκε η προκήρυξη - Αιτήσεις από 29/4 έως 14/5
Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς
Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 7/05
ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση
ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ