Thumbnail
«Να φύγει γρήγορα» ο Σαμαράς ζήτησε χθες ο πρόεδρος των ΑΝ.ΕΛ. Π.Καμμένος

Θεσσαλονίκη: «Να φύγει γρήγορα» ο Σαμαράς ζήτησε χθες ο πρόεδρος των ΑΝ.ΕΛ. Π.Καμμένος και ξεκαθάρισε ότι το κόμμα του δεν θα ψηφίσει για την εκλογή νέου προέδρου της Δημοκρατίας.

«Δεν θα κάνουμε αυτό που έκανε ο κ. Σαμαράς με την Πολιτική Άνοιξη, που πρόσφερε δώρο στο ΠΑΣΟΚ. Δεν θα δώσουμε τεχνητή αναπνοή στην κυβέρνηση. Έχουμε πρόταση για Πρόεδρο της Δημοκρατίας και θα την καταθέσουμε μετά τις εκλογές» τόνισε χαρακτηριστικά. Παράλληλα κάλεσε τους βουλευτές της συγκυβέρνησης που διαφωνούν με τον ΕΝΦΙΑ να ρίξουν άμεσα την κυβέρνηση, ενώ χαρακτήρισε τον Αντ.Σαμαρά «πατερίτσα» του ΠΑΣΟΚ και «πρωθυπουργό του ΠΑΣΟΚ» που δίνει ασυλία στον Γ.Παπανδρέου και τον Γ.Παπακωνσταντίνου.

Αναφορικά με το προσκλητήριο Σαμαρά για συσπείρωση της κεντροδεξιάς παράταξης σχολίασε πως «η πολυκατοικία της κεντροδεξιάς έχει καταληφθεί από αρουραίους. Έχουν μπει οι μισοί νεοναζιστές και σήμερα είναι κοινοβουλευτικοί εκπρόσωποι της ΝΔ, υβριστές των αρχηγών της ΝΔ και έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο. Η ΝΔ είναι μια Πολιτική Άνοιξη με προσωπικό ΛΑΟΣ πλέον. Εμείς δε συνεργαζόμαστε με κανέναν κ. Πλεύρη και Καρατζαφέρη» . Αντίθετα για τον Κώστα Καραμανλή δήλωσε ότι είναι ένα «κεφάλαιο, που προσπαθεί να κάψει με την προεδρία της Δημοκρατίας ο κ. Σαμαράς, για να μείνει στην κυβέρνηση».

Σε ερώτηση για το ενδεχόμενο μετεκλογικής συνεργασίας με τον ΣΥΡΙΖΑ, ο Π. Καμμένος τόνισε ότι "οι ΑΝ.ΕΛ. δεν είναι πατερίτσα κανενός" και η όποια συνεργασία τους θα γίνει με βάση τις αρχές που έχουν ανακοινώσει. Ως «κόκκινες γραμμές» ανέφερε το να μην υπάρχει το όνομα Μακεδονία ή παράγωγό του στην ονομασία της ΠΓΔΜ, να μη υποστηριχθεί λύση τύπου σχεδίου Αναν στο κυπριακό, να μην αναγνωριστεί εθνική μειονότητα στη Θράκη, αλλά και έθεσε «βέτο» για το διαχωρισμό Κράτους – Εκκλησίας, το σύμφωνο συμβίωσης και το γάμο ομοφυλοφίλων και την καύση των νεκρών.

Πηγή: ΑΥΓΗ

 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΑΣΕΠ: Σε 2 ημέρες ΕΥΚΟΛΟ Online Proficiency GOLEARN ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση (Μόνο 10 ημέρες έμειναν για την ΑΛΛΑΓΗ!)

Παν.Πατρών: Ανακοινώθηκε το 1ο σε Ελλάδα Μοριοδοτούμενο Πανεπιστημιακό σεμινάριο στην Τεχνητή Νοημοσύνη για εκπαιδευτικούς

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 15/5

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα